Pereiti į pagrindinį turinį

Apie tvarkomą ruožą byloja kelio ženklai, bet darbininkų nematyti: kada darbai bus baigti?

2024-08-13 12:30

Klaipėdiečiai pastebėjo ilgą laiką netvarkomą Baltijos prospekte esantį šaligatvio ruožą. Nors apie darbus byloja ir aptverta stop juosta, ir paruoštos trinkelės, bet žmonės darbininkų darbo dienomis nemato. Klaipėdos savivaldybės atstovai teigė priešingai, esą darbai vykdomi ir bus baigti rugsėjį.

Priminimas: apie vykdomus darbus byloja pastatyti kelio ženklai.
Priminimas: apie vykdomus darbus byloja pastatyti kelio ženklai. / „Klaipėdos“ skaitytojo nuotr.

Paruoštos klojimui šaligatvio trinkelės matyti netoli Baltijos pr. 45 namo. Čia taip pat pastatyti kelio ženklai, bylojantys apie draudžiamą šioje vietoje pėsčiųjų eismą ir pažymintį kelio ruožą, kuriame vykdomi darbai.

Visas šis ruožas, nuo minėto namo iki pat Baltijos pr. 51A, aptvertas ir nukreipiamosiomis gairėmis.

Dėl to pėstiesiems, kol nebaigti darbai, tenka eiti gatve, dairantis per petį, ar atvažiuoja automobilis. Tai – nepatogumai ir pėstiesiems, ir vairuotojams.

„Norėčiau sužinoti, kada bus sutvarkytas tas tako ruožas? Nuo Baltijos pr. 9 iki 45 namo, iki naujosios estakados greitai sutvarkė, o šitą ruožą paliko gal metams. Įsivaizduokite, kaip reikėjo vaikščioti žiemą, pavasarį ar po lietaus, kai gatve eiti nesaugu, o einant tuo iškastu ruoželiu išsipurvini batus. Labai nepatogu“, – kalbėjo klaipėdietis.

Darbus šiame ruože atlieka bendrovė „Kvėdarsta“. Pasak Klaipėdos savivaldybės atstovų, darbus planuojama baigti rugsėjį.

„Statybos ir infrastruktūros plėtros skyrius informavo, kad darbai šioje vietoje yra vykdomi, darbus planuojama baigti rugsėjį. Darbai turi būti vykdomi kasdien, kitokio grafiko nėra patvirtinta. Tvarkomo ruožo ilgis – 190 metrų (Baltijos pr. nuo 45 iki 51A sklypų)“, – sakė specialistai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų