Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl gausybės renginių Klaipėdoje pakoreguoti autobusų maršrutai

2013-05-18 10:12
Dėl gausybės renginių Klaipėdoje pakoreguoti autobusų maršrutai
Dėl gausybės renginių Klaipėdoje pakoreguoti autobusų maršrutai / Vytauto Liaudansko nuotr.

Savaitgalį Klaipėdoje vyksiantys renginiai privertė pakoreguoti miesto autobusų maršrutus. Keleiviai įspėjami ir dėl to, kad autobusai gali važiuoti ne pagal tvarkaraštį. Gera žinia tai, jog klaipėdiečiams bus patogiau iš renginių grįžti namo, kad šeštadienį trimis maršrutais autobusai kursuos ir naktį.

Šiandien nuo 9 iki 17 val. autobusai nevažiuos Pilies gatve, nes joje vyks Kariuomenės ir visuomenės dienos renginys. Dėl šios priežasties 9-o maršruto autobusai, važiuojantys į šiaurinę miesto pusę, važiuos Minijos, Galinio Pylimo, Tiltų, Naujojo Sodo, Naująja Uosto gatvėmis ir toliau patvirtintu maršrutu.

Į pietinę miesto pusę 9-o maršruto autobusai važiuos įprastu keliu, paskui Naująja Uosto, Danės, Tiltų, Galinio Pylimo, Minijos gatvėmis ir toliau patvirtintu maršrutu.

Šeštadienį dėl Kruizinių laivų terminale vyksiančių Europos jūros dienai paminėti skirtų renginių nuo 20 val. iki 00.50 val. bus organizuojami naktiniai autobusų reisai.

Viešasis transportas važiuos 66-u, 88-u ir 170-u maršrutais. 66-o ir 88-o maršruto autobusai veš nuo Senojo turgaus į pietinę miesto dalį, o 170-o maršruto autobusai kursuos nuo Atgimimo aikštės iki ligoninių miestelio.

Sekmadienį viešojo transporto maršrutuose taip pat bus korekcijų, kurios daromos dėl „Vilties bėgimo". Jo trasa – nuo Jūrininkų prospekto iki Vasaros estrados.

Keleiviai įspėjami, kad dėl bėgimo nuo 11 iki 17 val. 2, 2A, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 17, 23, 26 maršrutų autobusai gali nukrypti nuo patvirtintų tvarkaraščių.

Sekmadienį nuo 11 iki 16 val. dėl Atgimimo aikštėje vyksiančio koncerto prie jos bus ribojamas eismas, todėl pakoreguoti 2, 2A, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 11, 14, 26 maršrutai.

2, 2A, 3, 4, 5, 6, 8 ir 14 maršrutų autobusai į šiaurinę miesto pusę važiuos įprastu keliu, o paskui Galinio Pylimo, Pilies, Naujojo Sodo, Herkaus Manto gatvėmis ir toliau patvirtintais maršrutais, o į pietinę pusę – patvirtintu maršrutu, toliau Herkaus Manto, Naujojo Sodo, Naująja Uosto, Pilies, Galinio Pylimo gatvėmis ir toliau patvirtintais maršrutais.

10-o maršruto autobusai į šiaurinę pusę taip pat važiuos aplenkdami Atgimimo aikštę. Jie keleivius į šiaurinę miesto pusę veš patvirtintu maršrutu, toliau Taikos prospektu, Bangų, Mokyklos, Liepų gatvėmis, į pietinę pusę – Liepų, Mokyklos, Bangų gatvėmis, Taikos prospektu ir toliau patvirtintu maršrutu.

11-o maršruto autobusai keleivius veš iki „Turgaus" stotelės, čia juos ir paims, o 26-o maršruto autobusų pradinė laikinoji stotelė bus įrengta Danės gatvėje prie Klaipėdos muzikinio teatro.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų