Pereiti į pagrindinį turinį

Džiazo šventei Klaipėdoje – naktiniai autobusai

2012-06-01 05:00
Džiazo šventei Klaipėdoje – naktiniai autobusai
Džiazo šventei Klaipėdoje – naktiniai autobusai / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Savaitgalį miestą sudrebinsiančio džiazo festivalio metu kursuos specialūs naktiniai autobusai. Saugumui ir tvarkai juose užtikrinti pasitelkta saugos tarnyba.

Bus organizuojami specialūs autobusų reisai – 66, 88 ir 170. Šių maršrutų autobusai pradės kursuoti penktadienį nuo 21.30 val. Paskutiniai jų iš miesto centro išvažiuos prieš 2 valandą.

Į pietinę miesto dalį važiuosiantys 66 ir 88 maršruto autobusai judės iš „Senojo turgaus“ stotelės. Į šiaurinę miesto dalį keleivius vešiantis 170 – iš „Muzikinio teatro“ stotelės.

Viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktorius Gintaras Neniškis aiškino, kad 66 ir 88 maršrutai atitinka sutrumpintus 6 ir 8 autobusų maršrutus, o 170 – 17.

Pastarojo maršruto autobusas darys vingį – atvažiuodamas iš šiaurinės miesto dalies Manto gatve suks į Naujojo Sodo gatvę, kad galėtų keleivius išleisti prie senosios perkėlos esančioje stotelėje. Tada Danės gatve riedės į „Muzikinio teatro“ stotelę.

Anot G.Neniškio, džiazo festivalio metu specialių maršrutų autobusai kursuos rečiau nei per Jūros šventę. Į pietinę miesto dalį jie važiuos kas 12 minučių, šiaurinę – kas 20.

Autobusų tvarkaraščius galima pasižiūrėti įstaigos internetinėje svetainėje.

„Specialūs autobusų maršrutai bus organizuojami ir per kitas didžiąsias miesto šventes“, – teigė vadovas.

G.Neniškis tvirtino, kad tvarkai ir saugumui užtikrinti specialių maršrutų autobusuose pasitelkta saugos tarnyba. Jos darbuotojai kontroliuos keleivių įlaipinimą.

„Festivalio metu bus ir išgėrusių žmonių. Vien saugumo tarnybos darbuotojų buvimas drausmina“, – teigė vadovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų