Pereiti į pagrindinį turinį

Grožiui krizė neegzistuoja

2009-10-05 08:52
Patrauklu: parodoje „Grožis ir sveikata“ lankytojai galės ne tik pigiau įsigyti čia pristatomų daiktų, bet ir gauti nemokamas profesionalų konsultacijas.
Patrauklu: parodoje „Grožis ir sveikata“ lankytojai galės ne tik pigiau įsigyti čia pristatomų daiktų, bet ir gauti nemokamas profesionalų konsultacijas. / V.Liaudanskio nuotr.

Šį savaitgalį uostamiestyje vėl karaliaus grožis ir mada – buvusioje ledo arenoje spalio 9–11 d. jau penktą kartą šurmuliuos paroda "Grožis ir sveikata – 2009".

Anot jos organizatorės Zarinos Vikniutės, nors šiųmetėje parodoje daugiausiai savo produkciją ir paslaugas pristatys iki šiol tokio pobūdžio renginiuose nedalyvaudavusios įmonės, ji bus nė kiek ne prastesnė nei pernai.

"Surinkti dalyvius mums buvo nelengva, nes sunkmečiu bendrovės itin taupo, daugelis jų, kurios prisistatydavo ankstesnėse parodose, šiemet dalyvauti atsisakė. Tačiau tai nėra blogai, nes mums pavyko pritraukti kitų garsių, iki šiol parodoje dar nedalyvavusių vardų, tokių kaip "Aidos studija", "Femina Bona", "Make up forever", "Thermasoft" ir kt.", – pasakojo Z.Vikniutė.

Pašnekovė pabrėžė, kad šiųmetėje parodoje bus itin daug naujovių. Viena jų – čia pirmą kartą bus pristatytas aerografas – prietaisas, kuriuo per kelias sekundes ant veido padengiamas makiažas.

Taip pat šiųmetėje parodoje bus pirmą kartą organizuojami trys didžiuliai renginiai – kosmetikų-kosmetologų konkursas, nagų dizaino čempionatas bei trečiasis Vakarų Lietuvos čempionatas, kuriame vizažistai bei kirpėjai varžysis dėl geriausiojo meistro vardo. Parodos metu vyks ir daugybė seminarų, produktų ir paslaugų pristatymų sveikatos priežiūros, kosmetologijos ir grožio temomis. Lankytojai galės ne tik įsigyti prekių, bet ir išbandyti siūlomas naujienas, gauti profesionalių specialistų konsultacijas, išsitirti savo galvos ar odos struktūrą, pasipuošti ekstravagantišku makiažu, manikiūru.

Iš viso savo stendus čia pristatys apie 100 bendrovių. Pernai parodoje dalyvavo 109. Tikimasi, kad parodą aplankys rekordinis skaičius lankytojų – pernai jų sulaukta per 7 tūkst.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų