Pereiti į pagrindinį turinį

I. Zaleckis muša nesirodymo darbe rekordus

2013-01-08 09:25
I. Zaleckis muša nesirodymo darbe rekordus
I. Zaleckis muša nesirodymo darbe rekordus / Vytauto Petriko nuotr.

Iš Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjo kėdės išmestas ir į vyriausiojo specialisto Viešosios tvarkos skyriuje pareigas perkeltas Irenijus Zaleckis toliau muša nesirodymo darbe rekordus.

Vakar valdininkas turėjo sugrįžti po nemokamų atostogų ir kibti į darbą, tačiau jame taip ir nepasirodė. Pasak Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vedėjos Jolitos Grigaitienės, klerkas pranešė, kad serga.

I.Zaleckis į žemesnes pareigas buvo perkeltas praėjusių metų kovo 2-ąją, nes per kasmetinį valstybės tarnautojų kvalifikacijos vertinimą komisija jo veiklą įvertino nepatenkinamai.

Darbą valdininkas turėjo pradėti balandžio 18 dieną, kai baigėsi jo nedarbingumo laikotarpis. Tačiau Viešosios tvarkos skyriuje I.Zaleckis dar nedirbo nė dienos.

Savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymą jį perkelti į žemesnes pareigas I.Zaleckis yra apskundęs teismui. Valdininkas prašo, kad įsakymas būtų panaikintas, o jis grąžintas į buvusias Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjo pareigas. I.Zaleckis iš savivaldybės reikalauja 10 tūkst. litų moralinei žalai atlyginti.

Pirmosios instancijos teismas I.Zaleckio skundą atmetė. Jis tokį sprendimą apskundė aukštesniosios instancijos teismui. Byla turi būti nagrinėjama pavasarį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų