Pereiti į pagrindinį turinį

I.Lauciui bando įgelti

2009-01-28 09:00
I.Lauciui bando įgelti
I.Lauciui bando įgelti / Vytautas Liaudanskis

Besiruošiančiam užtarnauto poilsio Klaipėdos apygardos vyriausiajam prokurorui bando kąsti nevyriausybinių organizacijų ir partijų taryba.

Vakar šalies Prezidentas, ministras pirmininkas, Seimo pirmininkas ir generalinis prokuroras gavo Klaipėdos nevyriausybinių organizacijų ir partijų koordinacinės tarybos pareiškimą. Jį pasirašė koordinacinės tarybos susirinkimo pirmininkas Jonas Sinkevičius ir sekretorė Virginija Jurgilevičienė.

Pareiškime teigiama, kad vyriausiasis Klaipėdos apygardos prokuroras Ignas Laucius piktnaudžiauja alkoholiu, esąs savanaudis ir neturįs autoriteto.

Koordinacinė taryba nusprendė reikalauti skubiai nušalinti I.Laucių nuo pareigų ir sudaryti komisiją vyriausiojo prokuroro veiklai įvertinti. Pareiškimas išplatintas žiniasklaidai.

Balandžio 10 d. su tarnyba atsisveikinsiantis I.Laucius teigė, kad kreipimąsi pasirašę asmenys yra iš amžinųjų bylininkų būrio.

"Teismuose ir civilinių, ir baudžiamųjų bylų skyriai užversti jų skundais ir reikalavimais nagrinėti bylas. Jų pavardės žinomos visiems miesto teisininkams. Tai žmonės, kurie veikia ne teisiniais būdais, o Sąjūdžio apyaušriui būdingais metodais. Esu įsitikinęs, kad taip bandoma sureikšminti savo veiklą. Juk apie mano išėjimą iš darbo jau seniai žinoma. Kreipimąsi pasirašę žmonės bando šiuo faktu manipuliuoti ir sudaryti vaizdą, kad mano išėjimas susijęs su jų reikalavimu. Nesureikšminu šio fakto. Tai labiau panašu į pasakėčią, kurioje zuikis spardo mirštantį liūtą", – komentavo I.Laucius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų