Pereiti į pagrindinį turinį

Kaimynei smogęs E.Ostapenka vėl pateko į policiją

2012-06-19 05:00
Kaimynei smogęs E.Ostapenka vėl pateko į policiją
Kaimynei smogęs E.Ostapenka vėl pateko į policiją / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Skandalingasis atlikėjas Eugenijus Ostapenka pirmadienį nugabentas į policijos komisariatą už tai, kad kelis kartus smogė gretimo namo gyventojai.

Incidentas nutiko pirmadienį Žardės mikrorajone. Pasak nukentėjusios klaipėdietės, ji prie vieno daugiabučio šnekučiavosi su kaimynais.

Tuo metu pro šalį, nešinas plastikiniu alaus buteliu, ėjo E.Ostapenka. Vyras kaimynams pasirodė esąs išgėręs. Susižodžiavęs su lauke prie daugiabučio laiptinės stoviniavusiais kaimynais, E.Ostapenka pagrasino moteriai.

„Jis pasakė, kad aš mirsiu. Iš pradžių neatkreipiau dėmesio, jis lyg ir nuėjo šalin. Tačiau po kelių minučių sugrįžo ir trenkė“, – pasakojo nukentėjusioji.

Skandalais išgarsėjęs E.Ostapenka priėjo prie moters ir ėmė gestikuliuoti abiem rankomis. Vyras esą dar pasakė, kad turi puikią klausą, nes yra muzikantas.

„Aš nesitikėjau, kad jis man smogs. Tačiau šis kelis kartus abiem rankomis kirto man per galvą“, – kraupo klaipėdietė.

Gyventojai iškvietė policiją. Atvykus patruliams nukentėjusiąją ir E.Ostapenką žadėta į komisariatą gabenti tuo pačiu automobiliu.

Tačiau smurtą patyrusi moteris atsisakė sėstis į policijos automobilį.

„Nebent jam būtų uždėję antrankius. Taigi aš nusprendžiau iki policijos komisariato nužingsniuoti pėsčiomis“, – pasakojo moteris.

Klaipėdos 2-ajame policijos komisariate moteris dėl patirto smurto parašė pareiškimą.

Tačiau į medikus nukentėjusioji nesikreipė.

E.Ostapenkai policijoje nustatytas didesnis nei 2 promilių girtumas. Skandalingasis klaipėdietis dėl chuliganizmo uždarytas į areštinę. Teismas antradienį spręs, kokią nuobaudą taikyti ne pirmą kartą į konfliktus įsiveliančiam E.Ostapenkai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų