Pereiti į pagrindinį turinį

Šventės – ir keturkojams

2016-12-01 13:00

Sekmadienį Danės skvere rengiamos jau tradicinėmis tapusios „Keturkojų Kalėdos“. Šiemet scenos žvaigždžių pasirodymų turtingo renginio metu susirinkusieji, kaip įprasta, bus raginami aukoti gyvūnų prieglaudoms.

Gerumas: klaipėdiečiai ir miesto svečiai šiemet ir vėl rinksis į „Keturkojų Kalėdas“, kurių metu aukos gyvūnų prieglaudoms.
Gerumas: klaipėdiečiai ir miesto svečiai šiemet ir vėl rinksis į „Keturkojų Kalėdas“, kurių metu aukos gyvūnų prieglaudoms. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Sekmadienį nuo 13 val. geros valios žmonės rinksis į Danės skverą, kur jau trečią kartą bus surengtos „Keturkojų Kalėdos“.

Renginio lankytojai bus kviečiami aukoti gyvūnų prieglaudoms ir kartu smagiai praleisti laiką. Organizatorių teigimu, į labdaringą šventę dalyviai raginami atsivesti ir savo augintinius.

Kaip ir ankstesniais metais, tęsdami tradiciją pažadinti šventinę dvasią ir norą padėti silpnesniems, renginį organizuoja Socialinių mokslų kolegijos trečio kurso Tarptautinio verslo ir komunikacijos bei Viešųjų ryšių studijų programų studentai.

Anot projekto vadovės Indrės Olšauskaitės, nuotaikingoje šventėje dalyvaus visos uostamiesčio gyvūnų prieglaudos ir dar viena atvyks iš Šilutės. Prieglaudos ketina atsivesti ir po jų stogu besiglaudžiančių keturkojų.

„Kvietėme ne tik prieglaudėles, bet ir „Mini zoo“, kurie taip pat yra mūsų renginio draugai. Jie padovanos ir kvietimų, nes vyks konkursas. Taip pat žada atsivežti gyvūnų, paišyti vaikučiams ant veido“, – dėstė pašnekovė.

Šventės metu bus galima susipažinti ir su kai kuriomis šunų veislėmis, nemokamai pajodinėti poniais, gera nuotaika rūpinsis ir vaikus linksmins animatoriai.

Renginio rėmėjai aukosiantiesiems prieglaudoms žada įvairių dovanų ir suvenyrų.

Šiais metais renginį papildys ir koncertine programa – pasirodys projekto „X faktorius“ metu išgarsėjusi Marija Beržė, praėjusių metų „Eurovizijos“ konkurso dalyvis Valdas Lacko, grupė „Poezijos medžiotojai“.

Numatoma, kad sekmadienį uostamiestyje gali būti itin šalta, todėl renginio dalyviai bus vaišinami karšta arbata bei sriuba.

„Tikimės, kad niekas nepabūgs šaltuko ir atvyks pas mus“, – sakė I.Olšauskaitė.

Pirmųjų „Keturkojų Kalėdų“ metu gyvūnų prieglaudoms buvo paaukota apie 600 eurų, praėjusiais metais – apie 1 tūkst.

Viliamasi, kad šiemet pavyks surinkti dar didesnę sumą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų