Pereiti į pagrindinį turinį

Karate kyokushin mokykla „Shodan“ apdovanojo geriausius savo auklėtinius

2014-03-10 06:45 diena.lt inf.

LCC universiteto salėje įvyko graži karate šventė, į kurią susirinko virš 1200 karate mokyklos „Shodan“ auklėtinių, tėvų bei artimųjų.

Renginio metu bendrą parodomąją programą vienu metu atliko daugiau nei 400 karatė mokyklos „Shodan“ auklėtinių. Žiūrovai galėjo pasidžiaugti  geriausiais mokyklos sportininkų pasiekimais, o šventinę nuotaiką kėle „Baltijos“ cirko artistų įspūdingi numeriai, taipogi šventę papuošė ir nuotaikingas instruktorių paruoštas specialus pasirodymas. Renginio pabaigoje vaikai linksminosi išskirtinėje video diskotekoje, o tėvai galėjo prie arbatos puodelio ir saldaus stalo pabendrauti smagioje aplinkoje.

2013 m. sezonas karate kyokushin mokyklai „Shodan“ buvo išties sėkmingas: 6 metus iš eilės iškovotas stipriausios Lietuvos vaikų, jaunučių ir jaunių komandos vardas, sėkmingi startai Europos jaunučių ir jaunimo čempionatuose, iš kur parsivežti net 9 apdovanojimai – Europos jaunimo (18-22m.) čempionate Viktorija Mockutė iškvojo bronzos medalį, Europos jaunių (16-18m) čempionate Skaistė Venckutė tapo čempione, o Austėja Šalvytė laimėjo bronzos medalį. Europos jaunučių (14-16m) čempionate Rima Barusaitė, Ugnė Daukšaitė, Laurynas Vaičikauskas ir Julius Urbonas tapo čempionais, o Olegas Zemlianksij ir Edvinas Juozaitis laimėjo bronzos medalius. 

Taipogi šiais metais Lietuvoje vykusiame istoriniame Pasaulio karatė kiokušin čempionate mokytojas Luko Kubilius iškovojo sidabro medalį.

Geriausiais vaikų amžiau grupės sportininkais tapo mergaičių tarpe Ugnė Pelikytė, o berniukų tarpe - Maidas Tarvydas. Šie sportinkai laimėjo ne tik eilę sezoninių varžybų, bet ir tapo Lietuvos čempionais.

Geriausios sportininkės titulą jaunučių amžiaus grupėje pasidalino net dvi shodanietės - Europos  čempionės Rima Barusaitė ir Ugnė Daukšaitė,  o vaikinų amžiaus grupėje taipogi net du Europos čempionai Julius Urbonas bei Laurynas Vaičikauskas buvo pripažinti geriausiais.

Jaunių ir suaugusiųjų amžiaus grupėje nepralenkiamos buvo Lietuvos jaunimo čempionė, bei Lietuvos čempionato vicečempionė Gintarė Tydikaitė, bei Europos jaunių čempionė Skaistė Venckutė. Vaikinų tarpe nepralenkiamas buvo Lietuvos jaunimo vicečempionas Tomas Struopus.

Shodaniečių pergalės buvo įvertintos aukščiausiame lygyje, šventės metu Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės specialius padėkos raštus už Lietuvos vardo garsinimą gavo S. Venckutė, V. Mockutė, G. Tydikaitė ir A. Šalvytė. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų