Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos pramonininkai apdovanojo geriausius

2012-05-11 11:00
Klaipėdos pramonininkai apdovanojo geriausius
Klaipėdos pramonininkai apdovanojo geriausius / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Ketvirtadienį Klaipėdos pramonininkų asociacija pirmąkart apdovanojo labiausiai savo darbuotojams ir miestui nusipelniusias uostamiesčio įmones. Tokios tradicijos kol kas neturi nė viena pramonininkų bendrija Lietuvoje.

Iš dešimties konkurse dalyvavusių Klaipėdos pramonininkų asociacijos (KPA) įmonių apdovanojimai įteikti keturioms labiausiai nusipelniusioms.

Renkant geriausias, buvo vertinamas imonės apyvartos augimas, darbuotojų skaičiaus didėjimas, darbo užmokesčio pokyčiai, darbuotojų skatinimo ir aplinkosaugos priemonės, taip pat dalyvavimas miesto visuomeniniame gyvenime, indėlis į labdaros projektus.

Geriausios įmonės nominuotos keturiose kategorijose: „Už atsakingą verslą“, „Už darbuotoją“, „Už mūsų Klaipėdą“, „Atsakingiausia KPA įmonė 2011“.

„Klaipėdoje tokių apdovanojimų asociacija lig šiol nerengė. Kol kas nė viena krašto asociacija tokios praktikos neturi. Klaipėdiečiai yra pirmieji Lietuvoje“, – tikino KPA vykdomoji direktorė Jolanta Braukylienė.

Ji teigė, kad verslo atžvilgiu Lietuvoje yra pakankamai daug negatyvo, tad kiekviena gera žinia, bet koks kalbėjimas apie gerus darbus yra labai svarbus.

Apdovanojimus sukūrė klaipėdietis dailininkas Vidas Bizauskas. Tai įrėminta planketė – koliažas iš Klaipėdai būdingų senamiesčio fragmentų. Jis atspaustas iš melchioro, o nominacijos pavadinimas išrašytas sidabrinėje plokštelėje, kuri prie planketės pritvirtinta gryno aukso kniedėmis.

KPA apdovanojimai

„Už atsakingą verslą“

Bendrovė „Elektrifikacijos paslaugos“

„Už darbuotoją“

Kompanija „Philip Morris Lietuva“

„Už mūsų Klaipėdą“

Bendrovė „Bega“

„Atsakingiausia KPA įmonė 2011“

Vakarų laivų gamykla

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų