Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos švietimo įstaigos – be nuolatinių vadovų

2024-09-06 10:26

Prasidėjus naujiems mokslo metams, bent penkios Klaipėdos švietimo įstaigos neturi nuolatinių vadovų. Direktorių trūksta darželiuose „Žiburėlis“ ir „Obelėlė“, „Pajūrio“ bei „Saulėtekio“ progimnazijose ir „Varpo“ gimnazijoje.

Situacija: Klaipėdoje iš maždaug šimto ugdymo įstaigų penkiose trūksta nuolatinių vadovų.
Situacija: Klaipėdoje iš maždaug šimto ugdymo įstaigų penkiose trūksta nuolatinių vadovų. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Iki lapkričio 11-osios dar galima teikti dokumentus konkursams, siekiant užimti „Varpo“ gimnazijos ir „Saulėtekio“ progimnazijos direktorių vietas.

Dokumentų priėmimas, siekiant užimti „Pajūrio“ progimnazijos ir lopšelių-darželių „Obelėlė“ bei „Žiburėlis“ vadovų pozicijas, jau baigtas.

Kai kurių įstaigų vadovų kadencijos baigėsi, o, pavyzdžiui, lopšelyje-darželyje „Obelėlė“ balandžio pradžioje iš pareigų buvusi direktorė atšaukta dėl netinkamo darbo organizavimo.

Dar po mėnesio atsistatydino „Pajūrio“ progimnazijos vadovė, kai vieną rytą buvo užklupta neblaivi darbo vietoje.

„Šių metų birželio 6 d. buvo paskelbti trys konkursai į Klaipėdos miesto savivaldybei pavaldžių švietimo įstaigų vadovų pareigas, iš kurių konkursų atrankos posėdžiai organizuojami į dvi ikimokyklinio ugdymo įstaigas, konkursų rezultatai paaiškės rugsėjo mėnesio paskutinę dekadą. Konkursas „Pajūrio“ progimnazijos vadovo pareigoms eiti bus skelbiamas iš naujo, kadangi nėra pretendentų“, – informavo Klaipėdos savivaldybės Komunikacijos skyriaus specialistės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų