Pereiti į pagrindinį turinį

Kuri mama šauniausia? (Siūlykite, balsuokite!)

2013-04-30 17:12
Kuri mama šauniausia? (Siūlykite, balsuokite!)
Kuri mama šauniausia? (Siūlykite, balsuokite!) / Shutterstock nuotr.

Artėjančios Motinos dienos proga dienraštis „Klaipėda“ ir portalas kl.lt visus šiltus ir nuostabius žodžius savo brangiausiam žmogui kviečia išsakyti šauniausios mamos rinkimuose.

Kaip teigė dienraščio rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė, šio konkurso tikslas nėra vien išrinkti pačią „pačiausią“ mamą.

„Veikiau norime mūsų skaitytojams suteikti galimybę papasakoti, kokios šaunios jų mamos, kokie prasmingi jų kasdieniai darbai, jas pagirti, jomis pasididžiuoti ir taip savotiškai pasveikinti bei pagerbti artėjančios Motinos dienos proga“, – kalbėjo M.Saltonė.

Bet kuris norintis savo tekstą ir nuotrauką gali įkelti į dienraščio „Klaipėda“ portalą www.kl.lt/mama.

„Kviečiame skaitytojus aprašyti, už ką jie vertina savo mamas, kaip jomis didžiuojasi bei myli, pagirti jų darbus bei talentus. Rinkimuose jau pristatyta beveik 20 dalyvių, o balsų skaičius svyruoja nuo kelių iki kelių šimtų. Kadangi liko nebe daug laiko, raginame ne tik aktyviai dalyvauti rinkimuose siūlant kandidates, bet ir skiriant savo simpatijas. Paskutinė balsavimo diena – gegužės 5-oji“, – priminė „Klaipėdos“ rinkodaros projektų vadovė.

Rinkimų nugalėtojos laukia solidus prizas – 500 litų vertės čekis pasilepinti maloniomis procedūroms G.Ramanauskienės grožio ir sveikatingumo klinikoje.

Šauniausia mama bus pagerbta ir apdovanota gegužės 9-ąją vyksiančiame šeimų festivalyje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų