Pereiti į pagrindinį turinį

Laikrodis, kuris teisingai rodo tik du kartus per dieną

2013-08-22 08:08

Prie Senojo turgaus esančiame žiede žmonių patogumui ir miesto papuošimui įrengtas laikrodis jau kurį laiką skelbia 12:21val. Pro šalį važiuodami žmonės dažniausiai nei neatsisuka, tačiau pėstieji, aktyviai fiksuojantys visas miesto problemas, piktinasi  – „kam jis čia toks reikalingas?“

„Eidamas pro miesto laikrodžius mėgdavau pasitikrinti ar manasis gerai rodo, tačiau seniai to nebedarau. Gal ir patogu skubantiems, tačiau manau tai labiau puošmena nei praktiškas daiktas“, – kalbėjo pro šalį keliavęs klaipėdietis Vilius.

Kartu ėjusi moteris papurtė galvą. „Visokių stulpų, paminklų pilnas miestas, tegul nors kas tikrai būna naudinga“, – nepritarė ji.

Už šią ir dar penkias miesto laikrodžių kolonas atsakingos įmonės atstovas Vadimas Komarskis pripažino, jog prieš keletą metų pastatyti laikrodžiai iš pradžių kėlė nemažai problemų.

„Anksčiau gaudavome ir skundų ir pastabų, tačiau pastaruoju metu jokių nusiskundimų nebepasitaiko“, – tikino V. Komarskis.

Pasak jo, tiesiai iš palydovo signalą gaunantys laikrodžiai gesti gali tik dėl nutrūkusio ryšio su juo. Nuo oro sąlygų ar kitų veiksnių jie visiškai nepriklauso.

Pažadėjęs apie gedimą iš karto informuoti atsakingus asmenis, pašnekovas patikino, jog Klaipėdoje juos reguliariai prižiūri ir darbininkas, aplankydamas visas reklamos ir laikrodžių kolonų vietas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų