Pereiti į pagrindinį turinį

Manto gatvėje esančiai atitvarai vėl reikia remonto

2013-03-18 12:44
Manto gatvėje esančiai atitvarai vėl reikia remonto
Manto gatvėje esančiai atitvarai vėl reikia remonto / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Manto gatvėje, prie viaduko esanti raudonų plytų atitvara vėl pradėjo irti, – jai reikia remonto. Tačiau kol kas atnaujinti sienos, skiriančios važiuojamąją dalį ir šaligatvį, nenumatyta.

Kad tvora yra, išduoda šalia jos kelkraštyje besimėtančios raudonų plytų nuolaužos.

Atidžiau pažvelgus į tvorą matyti, kad dalis jos plytų yra nutrupėjusios. Tokia pat situacija stebima abiejose Manto gatvės pusėse.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino situaciją žinantis. Jis pabrėžė, kad pavojaus žmonėms dėl to nėra.

„Trupa senos plytos. Tačiau nereikia baimintis, kad tvora nugrius. Plytos – dekoratyvinės, pati tvora – betoninė. Plytos tik paslepia pastarąją, kad gražiau atrodytų. Jokio pavojaus nėra“, – tvirtino vadovas.

Pasak L.Dūdos, kol kas nėra numatyta lėšų tvorai remontuoti. Ar pinigų darbams bus skirta, paaiškės po miesto pavasarinės apžiūros.

„Plytų yra nukritę nedaug. Skaičiuosime, kiek kainuotų darbai. Jei biudžete bus pinigų, tada imsimės remonto“, – teigė direktorius.

Raudonų plytų tvora jau ne kartą buvo remontuota. Tačiau L.Dūda aiškino, jog buvo keičiamos ne visos plytos, o tik ištrupėjusios, esą nieko nuostabaus, kad senos plytos yra toliau.

„Buvo pasirinkta tokia strategija. Darbai vykdomi etapais. Pirmasis vyko prieš penkerius metus, antrasis – prieš trejus. Jų metu senos plytos buvo pakeistos naujomis“, – pasakojo direktorius.

Pasak vadovo, prieš pradedant darbus buvo svarstyta galimybė nuimti visas plytas ir atitvarą apmūryti iš naujo, tačiau apskaičiuota, kad darbai kainuos pigiau juos vykdant etapais ir keičiant tik nusidėvėjusias plytas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų