Pereiti į pagrindinį turinį

Muzikiniam teatrui vadovauti nori ne tik A.Žigaitytė

2010-11-03 05:04
Konkurentai: A.Žigaitytė-Nekrošienė, R.Kaubrys ir N.Jačėnienė komisiją turės įtikinti, kuris iš jų sugebės geriausiai vadovauti Klaipėdos muzikiniam teatrui.
Konkurentai: A.Žigaitytė-Nekrošienė, R.Kaubrys ir N.Jačėnienė komisiją turės įtikinti, kuris iš jų sugebės geriausiai vadovauti Klaipėdos muzikiniam teatrui. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Klaipėdos valstybiniam muzikiniam teatrui vadovauti norą pareiškė buvę ir dabartiniai jo vadovai bei netikėta pretendentė.

Paraiškas dalyvauti Kultūros ministerijos skelbtame konkurse Klaipėdos muzikinio tetaro vadovo vietai užimti pateikė trys pretendentai.

"Klaipėdos" žiniomis, tai dabar teatrui vadovaujanti ir dar vienos kadencijos siekianti Audronė Žigaitytė-Nekrošienė, metus įstaigos vadovu dirbęs Ramūnas Kaubrys, šiuo metu užimantis Neringos meno mokyklos direktoriaus pareigas, ir Nijolė Jačėnienė, kuri Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre dirba redaktore.

Kultūros ministerija vakar paskelbė konkurso datą. Jis vyks lapkričio 12 dieną. Iš pretendentų reikalaujama, kad jie būtų įgiję aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą meno srities, humanitarinių arba socialinių mokslų išsilavinimą, turėtų ne mažesnę nei 5 metų vadovaujamo darbo patirtį. Pretendentai taip pat turės parengti ir pateikti Klaipėdos muzikinio teatro 5 metų perspektyvinę kūrybinės veiklos programą.

Teatro vadovo kadencija – 5 metai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų