Pereiti į pagrindinį turinį

Namo rūsyje užkastos klaipėdietės nužudymu įtariamas kaimynas (papildyta)

2010-02-04 14:03
Atomazga: ilgiau nei mėnesį ieškoję dingusios E.Ruikienės, pareigūnai nužudytos moters kūną aptiko palaidotą rūsyje.
Atomazga: ilgiau nei mėnesį ieškoję dingusios E.Ruikienės, pareigūnai nužudytos moters kūną aptiko palaidotą rūsyje. / V.Liaudanskio nuotr.

Tirdami ilgiau nei mėnesį ieškotos kaip be žinios dingusios 65 metų klaipėdietės nužudymą, uostamiesčio pareigūnai šiandien apklausinėjo moters kaimyną.

Trečiadienį Žardininkų gatvės 6 namo techniniame rūsyje pareigūnai aptiko užkastą šio namo gyventojos Eleonoros Ruikienės kūną. Moteris mįslingai dingo pernai gruodžio 29 dieną.

Nesulaukęs iš parduotuvės grįžtančios žmonos Petras Ruikys įtarė, kad ji galėjo tapti nusikaltimo auka. Vienintelė mintis kuri šiam vyrui atėjo į galvą buvo apie tai, kad žudikas - kaimynas Jonas G.

Daug kartų teistas vyras prieš keletą metų buvo užpuolęs abu sutuoktinius, o E.Ruikienei net sulaužęs ranką. Už tai jis teismo buvo nuteistas lygtine bausme. Nors anksčiau atliko bausmę už smurtinius nusikaltimus, prokuroras neprašė jį suimti.

Vėliau Ruikiams nesivaldantis kaimynas grasino susidorojimu.

Šią versiją šiandien tikrina ir smurtinius nusikaltimus tiriantys pareigūnai. Manoma, kad velionę žudikas galėjo išrengti tam, kad lavonas, užkastas daugiabučio namo rūsyje, greičiau suirtų. Jeigu velionė būtų palaidota su rūbais, net ir suirusį kūną būtų nesunku identifikuoti pagal drabužius.

Tiriamos ir kitos nužudymo versijos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų