Pereiti į pagrindinį turinį

Nauja socialinė akcija: apkabinkite močiutes ir senelius

2015-11-10 14:46 diena.lt inf.
Organizatorių nuotr.

„Apkabinkim, kol turim" – naujas kvietimas „Facebook“  naudotojams. Visi raginami apkabinti savo močiutes ir senelius, su jais fotografuotis ir nuotraukas skelbti socialiniuose tinkluose.

„Tai ne akcija ir ne iššūkis. Tai kvietimas. Visiems. Visam pasauliui. Nuo dabar iki Kalėdų nusifotografuoti su savo močiute ar seneliu (asmenukė, paprasta nuotrauka, profesionali nuotrauka – viskas tinka), pasidalinti socialiniuose tinkluose ir pakviesti tai daryti savo draugus. Apkabinkim, kol turim!” – skelbiama pranešime.

Naujos socialinės akcijos pradžia – Lietuvoje. Jos iniciatorė Edita Valinčienė – 29-erių metų klaipėdietė, kuri nusifotografavo su savo 92-erių metų močiute, į kurią yra stulbinančiai panaši. “29 ir 92 – veidrodinis atspindys”, – rašo ji savo paskyroje „Facebook“.

Kvietimas apkabinti močiutes ir senelius taip išreiškiant jiems pagarbą ir parodant dėmesį jau iškeliavo į Meksiką, JAV, Vokietiją, Lenkiją, Ukrainą, Čekiją, Rumuniją, Gruziją, Latviją, Kroatiją, Rumuniją, Rusiją, Bulgariją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų