Pereiti į pagrindinį turinį

Naujausios kartos išmanieji televizoriai – jau Klaipėdoje

2012-04-19 10:13
Naujausios kartos išmanieji televizoriai – jau Klaipėdoje
Naujausios kartos išmanieji televizoriai – jau Klaipėdoje / Asmeninio archyvo nuotr.

Technikos išradimas – naujausios kartos išmanieji televizoriai – jau Klaipėdoje. Prekybos centre „Avitela“ klaipėdiečiai kviečiami išmėginti šios naujovės galimybes.

Komentuoja bendrovės „Avitelos prekyba“ generalinis direktorius Tadas Jankauskas:

– Kas tie išmanieji televizoriai, kuo jie ypatingi?

– Televizoriaus žiūrėjimas kas dieną užima vis didesnę mūsų laisvalaikio dalį. Tad televizorių gamintojai ėmė kurti vis daugiau pramogų siūlančius įrenginius, taip ir atsirado SMART (išmanieji) televizoriai. Jie skirti ne tik TV transliacijų žiūrėjimui išmaniajame telefone ir televizoriuje vienu metu, bet ir jo valdymui balsu, gestais, taip pat artimų žmonių patirtų kelionių įspūdžių stebėjimui internetu ar sveiko gyvenimo būdo planavimui.

– Kodėl šie televizoriai yra patrauklūs visiems šeimos nariams?

– Jūs turbūt girdėjote apie programų įvairovę, galinčią paversti jūsų televizorių namų pramogų centru su prieiga prie interneto, kad galėtumėte pasiekti žaidimus, filmus, muziką ir daug kitų malonių dalykų? Tačiau kaip programos įsilies į jūsų kasdienį gyvenimą? Ar gali „Samsung“ televizorius išties praturtinti jūsų kasdienes pramogas? Žinoma, taip. Gausybė programų, iš kurių galite rinktis, kasdien papildomos vis naujomis, tad tikrai surasite tokių, kurios jus sudomins ir turėsite daugiau laiko mėgstamiems dalykams.

– Prasidėjus skaitmeninės TV erai, šiems televizoriams reikės kokių nors papildomų priedų?

– Visi mūsų tinkle parduodami išmanieji televizoriai jau paruošti skaitmeninei televizijai, dauguma jų jau turi ir palydovinius imtuvus bei suteikia galimybę stebėti TV transliacijas internetu.

– Minėjote, kad išmanieji televizoriai turi kontaktą su internetu.

– Naujosios serijos televizorių ekrane galima naudotis kompiuteriui įprastomis funkcijomis – naršyti internete, bendrauti socialiniuose tinkluose ar „Skype“, peržiūrėti internete įdėtus vaizdelius, rinktis greičiausius maršrutus su „Google Maps“ ir kt.

– Kuo išmanieji televizoriai yra patrauklūs ne tik naujomis technologijomis besidomintiems žmonėms?

– Dauguma gamintojų išmaniojo televizoriaus funkcijas diegia į aukštos klasės modelius, todėl jie pasižymi ne tik įvairiomis gudrybėmis, bet ir patrauklia išvaizda, puikiu vaizdo atkūrimu bei aukšta gaminio kokybe. Taigi, be papildomų funkcijų, tai – kokybiškas televizorius.

– Kur ir kada klaipėdiečiai gali išbandyti išmaniųjų televizorių galimybes?

– Tai bus galima padaryti jau šį penktadienį nuo 15 iki 19 val. ir šeštadienį nuo 11 iki 15 val. prekybos centre „Avitela“, 3 aukšte. Bus ypač palankus metas įsigyti „Samsung Smart“ televizorių, nes pristatymo metu laukia malonios staigmenos.

Užs. 943600

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų