Pereiti į pagrindinį turinį

Naujųjų naktį – sustiprintos policijos pajėgos: patruliuos ir viešose Klaipėdos apskrities vietose

2020-12-29 10:18

Siekis suvaldyti COVID-19 viruso plitimą Klaipėdoje privertė miesto vadovus palikti klaipėdiečius be naujametės nakties linksmybių. Nebus ne tik fejerverko, bet ir neliks galimybės įvažiuoti į pagrindines miesto aikštes ir pamėgtą pajūrio vietą.

Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Paskutinę metų dieną policijos pareigūnai ir jų talkininkai aktyviai dirbs visame mieste bei klaipėdiečių pamėgtose vietose – parkuose, paplūdimiuose, aikštėse, prekybos centruose.

Pasitinkant naujuosius 2021 metus skubėti į gražiausias miesto vietas neverta – Teatro, Atgimimo aikštės ir automobilių aikštelė prie Šiaurinio molo bus uždarytos. Policijos pareigūnai stebės, ar vairuotojai laikosi draudžiančiųjų kelio ženklų.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, nuo gruodžio 31-osios dienos 13 val. iki pat sausio 3-osios vakaro, 21 val. stacionariuosiuose kontrolės punktuose bus tikrinami įvažiuojantieji į Klaipėdą. Kiekvieną dieną punktai veiks nuo 9 iki 21 valandos.

Policijos pareigūnai patikino, kad ilgąjį šventinį savaitgalį ir Naujųjų sutikimo naktį jiems talkins policijos rėmėjai, šaulių sąjungos bei kitų tarnybų atstovai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų