Pereiti į pagrindinį turinį

Nesulaukia grįžtančios iš vaistinės

2010-01-11 05:00
Nesulaukia grįžtančios iš vaistinės
Nesulaukia grįžtančios iš vaistinės / Policijos nuotr.

Prieš Naujuosius metus į vaistinę išėjusi 65 metų klaipėdietė namo negrįžo iki šiol. Jos sutuoktinis įtaria, kad žmona galėjo tapti nusikaltimo auka.

Ilgus metus drauge gražiai gyvenę sutuoktiniai Eleonora ir Petras Ruikiai bendrą gyvenimą baigė nė neatsisveikinę. Gruodžio 29 dieną moteris išsiruošė į vaistinę bei parduotuvę ir nebegrįžo namo. E.Ruikienė dingo be pėdsako, palikusi artimiesiems minti skaudžią mįslę, į kurią kol kas atsakymų nerasta.

168 centimetrų ūgio, žalsvų akių, trumpai kirptų žilų plaukų moterį, kuri mūvėjo pilką kepurę, vilkėjo tamsiai pilką nailoninį puspaltį ir juodas kelnes, užfiksavo parduotuvės „Iki-Žardė“ vaizdo kameros. Apsiprekinusi moteris pasuko į prekybos centro kiemą, kur yra daugiau įvairių parduotuvių bei vaistinė. Kur E.Ruikienė nuėjo po to, kol kas neaišku.

Žardininkų gatvės 6 name gyvenusios moters pareinančios niekas nepastebėjo. Jos sutuoktinis patikrino visas ligonines ir morgus, tačiau žmonos neaptiko.

P.Ruikys netiki antgamtinėmis jėgomis, tad į jokius aiškiaregius nesikreipė. Tačiau kažkuris iš artimųjų klausė ekstrasensės apie dingusiąją ir gavo žinią, kad kažkoks piktavalis vyras moterį pasitiko prie namo laiptinės, smogė jai į galvą ir nutempė į namo rūsį.

„Apžiūrėjome sandėliukus rūsyje, bet nieko neradome. Pats apėjau visus mūsų rajono tvenkinius. Neradau jokios properšos, jokios eketės, jokio žmonos daiktelio. Tada po didžiulio atodrėkio sniego buvo labai mažai, tad jis nebūtų galėjęs paslėpti jokių nusikaltimo pėdsakų. Nežinau nė ką galvoti, – pasakojo apie žmonos paieškas P.Ruikys. – Mano mintys nuolat grįžta tik prie vieno įtarimo. Mūsų kaimynas – neprognozuojamas ir labai piktas žmogus. Prieš porą metų su juo bylinėjomės dėt to, kad buvo užpuolęs žmoną, apstumdė ir apipylė ją dažais. Tąkart po teismo posėdžio jis grasino ne tik man, bet ir žmonai, jog vieną dieną atsidursime konteineryje. Tada jis ir namo pirmininkę įspėjo nepamiršti, kad ji turi mažų vaikų. Tačiau po to teismo jis mūsų nebeužgauliojo. Stengdavosi nesutikti laiptinėje, bet jo pyktis visą laiką jautėsi. Manau, jog tai jis bus susidorojęs su mano žmona.“

Žmonos ieškantis vyras įsitikinęs, kad rimtai pakalbėję su piktuoju kaimynu apie dingusiąją policininkai iš jo išpeštų žinių. Mat tą dieną, kai E.Ruikienė dingo, viena kaimynė pastebėjo šį vyrą keistai besielgiantį. Jis kelis kartus labai sparčiai žingsniavo Žardininkų gatve.

Ką nors žinančius apie E.Ruikienės likimą ar gruodžio 29 dieną mačiusius šią moterį einančią iš parduotuvės prašoma paskambinti tel. 354290 arba 02.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų