Pereiti į pagrindinį turinį

Pabėgo iš Psichiatrijos ligoninės

2009-06-17 23:59

Dar viena ligonė iš Psichiatrijos ligoninės patraukė į laisvę. Tai ne pirmas kartas, kai iš šios gydymo įstaigos pabėga pacientai. Prieš keletą metų jauna bėglė nušoko nuo kitapus gatvėje esančio apleisto pastato stogo.

Pirmadienį priešpiet iš Klaipėdos apskrities ligoninės Psichiatrijos filialo Bangų gatvėje paspruko čia dažnai besigydanti 28 metų ligonė. Moteris pagrasino darbuotojai peiliu ir taip išsiveržė į laisvę. Bėglė vilkėjo tik pižama. Ji buvo gydoma 6-ajame skyriuje, kurio pacientai neturi galimybės laisvai vaikštinėti po kiemą ar išeiti iš skyriaus.

Vakar bėglės tebeieškojo jos artimieji ir policininkai. Kadangi moteris ne pirmą kartą pabėgo iš ligoninės, ne kartą buvo dingusi ir iš namų, nesibaiminta, jog jai gali atsitikti kas nors bloga.

Ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotojas Zigmas Juzumas nekomentavo įvykio, tikindamas, kad atliekamas tyrimas.

Prieš keletą metų iš tos pačios ligoninės, pastūmusi medikę, pabėgo jauna pacientė. Ji taip pat vilkėjo tik ligoninės drabužiais. Tačiau tądien ligonė nebuvo rasta, o naktį mergina nušoko nuo apleisto tabako fabriko stogo ir žuvo.

Kaltų tada nebuvo rasta. Merginos artimuosius užgavo medikų elgesys. Turėję užtikrinti pacientės saugumą jie nesiteikė pasikalbėti su dukros netekusiais tėvais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų