Pereiti į pagrindinį turinį

Parduotuvė „LEMONA electronics“ įsikūrė naujoje vietoje

2023-01-13 03:00 diena.lt inf.

Vienos didžiausių elektronikos dalių mažmeninės ir didmeninės prekybos bendrovių „LEMONA“ parduotuvė Klaipėdoje gyvena įkurtuvių nuotaikomis. 20 metų uostamiestyje sėkmingai gyvuojanti parduotuvė persikėlė į naujas patalpas.

Klientams – patogesnė vieta

Šiemet „LEMONA electronics“ Klaipėdoje švęs 20 metų jubiliejų. Ši graži proga pasitinkama įkurtuvėmis naujoje, modernioje ir klientams patogesnėje parduotuvėje. Šią savaitę „LEMONA electronics“ parduotuvė iš Birutės gatvės persikraustė į patį miesto centrą – naujo prekybos centro „Stock-O“ kompleksą Baltijos pr. 26B, šalia prekybos centro „Decathlon“ ir „Švyturio“ arenos.

Trečiadienį duris atvėrusi elektronikos dalių parduotuvė įsikūrė gerokai erdvesnėse bei jaukesnėse patalpose. Nauja vieta pasirinkta siekiant išnaudoti didesnį parduotuvės potencialą, norint tapti labiau pasiekiamais didesniam klientų ratui. Naujoje vietoje klientų laukia erdvesnės patalpos, atnaujinta ekspozicija, didelė automobilių stovėjimo aikštelė, patogesnis susisiekimas.

Įkurtuvių proga visų į parduotuvę užsukančių „LEMONA electronics“ klientų ir lankytojų nuo ketvirtadienio iki šeštadienio laukia įspūdingos atidarymo nuolaidos (nenukainuotoms prekėms – net iki 30 proc.), loterija ir prizai. Laimingieji loterijoje galės laimėti Kamado kepsninę ir 3D spausdintuvą.

Naujoji parduotuvė patogi ir patiems „LEMONA electronics“ darbuotojams: erdvi, nauja ir gerokai patogesnė vadybos erdvė, įrengti persirengimo ir poilsio kambariai skatina didesnį jų produktyvumą. Manoma, kad naujiems kolegoms darbas šioje įmonėje taps patrauklesnis ir dėl puikaus susisiekimo iš bet kurios uostamiesčio vietos.

Šiuo metu Klaipėdos padalinį sudaro 7 parduotuvės ir 5 didmeninės prekybos darbuotojai, kurie kartu dirba jau daug metų. Maža darbuotojų kaita ir ilgametė patirtis bendraujant su klientais ir tobulinant inžinerinius įgūdžius leido sukaupti didelį žinių bagažą.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Parenka geriausius pasiūlymus

Kasdienius namų bei specifikuotus komercinius elektronikos sprendimus UAB „LEMONA“ Lietuvoje teikia nuo 1992 m. – daugiau nei dešimt metų visose Baltijos šalyse. Fizinėse parduotuvėse ir internetu prekiaujanti įmonė greitai ir aiškiai parenka geriausius pasiūlymus smulkiai elektronikai bei komponentams, taip pat ir išmaniems namams. UAB „LEMONA“ turi 5 modernias savitarnos parduotuves ir 4 didmeninės prekybos padalinius Lietuvoje.

Klientams pateikti efektyvius ir paprastus atsakymus leidžia profesionali savo srities specialistų komanda ir itin platus prekių asortimentas. Vartotojams siūloma rinktis daugiau nei iš 300 gerai žinomų gamintojų: tokių kaip „Akto LED“, „Baseus“, „KNIPEX“, „Led Line“ ir kitų, siūlančių reikalingas prekes išskirtiniams sprendimams.

2021 m. bendrovė tapo vieninteliu oficialiu „Mean Well“ produktų platintoju Baltijos šalyse, galinčiu suteikti ir pogarantinį aptarnavimą. Daugiau nei 10 metų su kompanija iš Taivano bendradarbiaujanti Lietuvos įmonė pelnė gamintojo, keliančio aukštus reikalavimus, pasitikėjimą. 1982 m. įkurta „Mean Well“ kompanija yra viena iš nedaugelio gamintojų pasaulyje, besispecializuojančių standartinių maitinimo šaltinių gamyboje.

Per 30 savo veiklos metų bendrovė „LEMONA“, besivadovaujanti šūkiu „Elektronikos sprendimus paverčiame sprendimais“, jau pelnė klientų ir gamintojų pasitikėjimą.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų