Pereiti į pagrindinį turinį

Pasigedo gyvenvietės pradžią žyminčio ženklo

2024-09-01 02:00

Lypkių gatvėje nebėra gyvenvietės pradžią žyminčio ženklo, tačiau kitoje kelio pusėje apie gyvenvietės pabaigą esantis ženklas praneša. Dingus ženklui, vairuotojai neperspėjami, jog įvažiavo į Klaipėdos miestą ir privalo sumažinti greitį.

Nebeliko: kol kas nežinia, kur dingo Klaipėdos miesto pradžią žymintis ženklas.
Nebeliko: kol kas nežinia, kur dingo Klaipėdos miesto pradžią žymintis ženklas. / Klaipėdos savivaldybės nuotr.

Uostamiesčio savivaldybės tinklalapyje klaipėdietis pranešė, jog vienoje pusėje nebėra gyvenvietės pradžią žyminčio ženklo. Ženklinimas vairuotojus turėtų perspėti apie tai, ir vairuojantieji, laikydamiesi Kelių eismo taisyklių, turėtų važiuoti ne didesniu kaip 50 km/val. greičiu.

Pasak savivaldybės Transporto skyriaus, minėtoje vietoje kelio ženklas buvo įrengtas, tačiau dingo. Ženklas veikiausiai buvo nuverstas arba jį galėjo pasisavinti piktavaliai, kadangi tokiose atokesnėse vietose vaizdo kamerų nėra, todėl vagys galėjo jaustis saugiai ir likti nepastebėti.

„Kur dingo ženklas, informacijos Transporto skyrius neturi, gavome gyventojo pranešimą, kad ženklinimo nebėra. Rangovams nurodyta toje vietoje pastatyti naują kelio ženklą“, – sakė miesto savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus atstovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
tai

viskas sumenkejo, senesniais laikais prie ivaziavimo i klaipeda prie užrašo stovejo didelis inkaras, o ir pats užrašas sieke kelis metrus, o dabar kaip kaime pastato lentele...
0
0
Visi komentarai (1)

Daugiau naujienų