Pereiti į pagrindinį turinį

Paskutinę savaitę - išskirtinė dienraščio prenumeratos kaina

2012-06-25 16:10
Paskutinę savaitę - išskirtinė dienraščio prenumeratos kaina
Paskutinę savaitę - išskirtinė dienraščio prenumeratos kaina / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Ši savaitė – paskutinė, kai dienraštį „Klaipėda“ visiems 2013 metams galima užsiprenumeruoti itin patrauklia kaina. Prenumerata metams gyventojams kainuoja vos 132 litus, o įmonėms – 160 litų. Tokia kaina užsiprenumeruoti populiariausią uostamiesčio dienraštį galima tik vieną kartą per metus. Galimybe išskirtine kaina kitais metais skaityti „Klaipėdą“ jau pasinaudojo daugybė žmonių.

Kristina Zimkutė:

– Dienraščio „Klaipėda“ prenumerata – mano dovana močiutei. Ji jau daug metų yra „Klaipėdos“ skaitytoja ir dienraštį pirkdavo kasdien. Labai gera dienraščio prenumeratos kaina privertė susimąstyti, jog „Klaipėdą“ labiau verta prenumeruoti nei pirkti. Apskaičiavau, kad, užsiprenumeravus „Klaipėdą“ už 132 litus metams, vieno numerio kaina yra vos 44 centai. Todėl nedvejodama pasinaudojau akcija ir, manau, močiutė labai džiaugsis dovana.

Edita Dirgėlienė:

– „Klaipėdą“ ne tik skaitau, bet ir prenumeruoju jau daugybę metų. Šis dienraštis tapo mūsų šeimos tradicija, kurią perdavėme ir savo vaikams. Dienraštis informuoja apie svarbiausius įvykius, todėl perskaitau kiekvieną puslapį. Mėgstu spręsti kryžiažodžius, kurie spausdinami „Klaipėdoje“. Tačiau labiausiai džiugina specialūs dienraščio priedai – ypač patiko žurnalai „Vasaros gidas“, „Metų klaipėdietė“.

Eugenija Lekštutienė:

– Jau 66 metus skaitau dienraštį kasdien nuo pirmojo jo numerio. Per tą laiką jis keitėsi, tačiau visada buvo Klaipėdos miesto laikraštis, kurį prenumeruoju. Labai vertinu šį dienraštį, jo žurnalistus, profesionaliai parašytus straipsnius, kuriuose sužinau visapusišką bei objektyvią informaciją.

Ina Abramikienė:

– Skaitau ir prenumeruoju dienraštį visą gyvenimą. Ypač domiuosi sporto naujienomis, nes pati esu buvusi sportininkė – žaidžiau tinklinį. „Klaipėdoje“ labai patinka ir „Karštas telefonas“, kuriame kiekvienas mūsų galime pareikšti savo nuomonę, išsakyti pastebėtas negeroves. Dienraštį labai vertinu, kadangi tai yra leidinys, turintis savo istoriją ir tradicijas. Na, o šiemet labai pradžiugino žema kitų metų prenumeratos kaina, tad negalėjau nepasinaudoti akcija ir galimybe kitais metais skaityti „Klaipėdą“.

Alina Rubežienė:

– Tiek pati asmeniškai, tiek Lietuvos laivų statytojų ir remontininkų asociacijai, kuriai vadovauju, priklausančios įmonės prenumeruoja „Klaipėdą“. Šis dienraštis yra uostamiesčio laikraščių lyderis, kuris naujienas pateikia išsamiai, tiksliai ir profesionaliai. „Klaipėdą“ vertinu kaip solidų uostamiesčio dienraštį. Man itin aktualus pirmadieniais pasirodantis priedas „Jūra“, labai patiko specialus dienraščio žurnalas „Verslo lyderiai“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų