Quantcast

Pažeidėjams kiemuose – baudos

Organizuoto reido metu dalis klaipėdiečių buvo "apdovanoti" baudomis ir įspėjimais. Pro tikrintojų akis nepraslydo dvi dešimtys pažeidėjų, kurie savo mašinas daugiabučių kiemuose statė neleistinose vietose.

Vakar dar prieš klaipėdiečiams išvykstant į darbus pietinėje miesto dalyje jau sukiojosi pareigūnai, kurie tikrino, ar gyventojai nepažeidžia taisyklių statydami automobilius.

Penktadienį nuo 5 iki 9 val. ryto pietinėje miesto pusėje reidą surengė Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai.

Išvykos metu buvo tikrinama, ar gyventojai automobiliais neužstato atliekų konteinerių ir neatsiranda kliūčių rytais juos išvalyti.

Tikrintojai taip pat medžiojo ir tuos, kurie transporto priemones nakčiai palieka ant žolės ar įžūliai pastato ant šaligatvių.

Rytinėje patikroje dalyvavęs Klaipėdos miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus Administracinės veiklos poskyrio vedėjas Marius Poimanskis informavo, kad penktadienis liūdnomis žiniomis prasidėjo dvidešimčiai pietinės miesto dalies gyventojų.

„Tikrinome pietinę miesto dalį nuo Baltijos prospekto iki Jūrininkų prospekto dalies“, – informavo M.Poimanskis.

Daugiausia nedrausmingųjų automobilius paliko ant žolės.

Už automobilio statymą prie konteinerio, kai tai trukdo dirbti atliekų vežėjams, pažeidėjui gresia įspėjimas arba bauda iki 3 tūkst. litų.

Už ant žolės aptiktus automobilius jų savininkai mokės baudą, siekiančią nuo 100 iki 300 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zinovas

Zinovas portretas
Pirma pasiskaitome savoka kas yra zole, o kas sudziuves purvas kuriame auga viena piktzole.

sugalvojo

sugalvojo portretas
sugalvojo viena diena kad truksta pinigelu tai ir isejo baudas rasyti.

KLB

KLB portretas
Daugelis turi ir garazus ir atokiau nuo namo yra vieta kur statyti,bet juk butinai reikia pasistatyti prie iejimo,kieme,neaisku,kaip dar nesugalvoja priparkuoti prie buto duru.Na,o garazai tarnauja,kaip slamsto kaupyklos.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių