Pereiti į pagrindinį turinį

Poilsiautojai piktinasi autobusų stygiumi

2010-07-13 05:00
Problema: ne visi klaipėdiečiai sugeba patekti į jūros link vežančius autobusus.
Problema: ne visi klaipėdiečiai sugeba patekti į jūros link vežančius autobusus. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Į paplūdimį ir iš jo vykstantiems poilsiautojams tenka susidurti su nepatogumais. Perpildyti autobusai stoja ne visose stotelėse. Pietinės miesto dalies gyventojos ypač nepatenkintos susisiekimu su moterų pliažu.

Iš Antrosios Melnragės paplūdimio namo sekmadienio vakarą vykusiai klaipėdietei su sūnumi pavyko įsėsti tik į trečią autobusą. Pirmieji du buvo perpildyti. Vienas jų net nesustojo ties Antrąja Melnrage esančioje autobusų stotelėje.

Į panašią situaciją poilsiautojai buvo pakliuvę ir per praėjusį ilgąjį savaitgalį. Iš paplūdimio keleivius vežantys perpildyti autobusai nestojo pirmosiose stotelėse už Melnragės.

Viešosios įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" direktorius Gintaras Neniškis tvirtino, jog šiemet įstaiga nėra gavusi nė vieno skundo, kad į pajūrį vežantys autobusai yra perpildyti.

"Labai nustebino toks skundas. Gal čia prieš futbolą koks vienas reisas buvo. Šiemet nėra taip, kad autobusuose žmonės susigrūdę kaip silkės. Patys tikriname. Nežinau, su kuo tai susiję", – teigė vadovas.

G.Neniškis tvirtino, jog šiemet į pajūrį organizuojama keliais reisais mažiau nei pernai.

Pietinėje miesto dalyje – Mogiliovo gatvėje – gyvenančios klaipėdietės piktinosi, kad sudėtinga pasiekti moterų pliažą. Norėdamas tai padaryti jos turi važiuoti dviem autobusais. Be to, jų reikia ilgai laukti.

"Nereikia norėti už 1,70 lito nuvažiuoti 16 kilometrų. Atvykti mašina išeina kur kas brangiau. Be to, į moterų pliažą tiesiogiai galima atvažiuoti iš Smiltelės ir Vingio gatvių. Negalime suvežti žmonių į paplūdimį iš visų vietų", – pabrėžė G.Neniškis.

G.Neniškis akcentavo, jog šiemet naujų reisų nebus organizuojama: "Pernai metus baigėme nuostolingai. Turime subalansuoti biudžetą. Rida sumažinta. Gali tekti ir dar mažinti reisų skaičių".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų