Pereiti į pagrindinį turinį

Prisiuosčiusį klijų klaipėdietį traukė prie vaikų

2009-09-23 08:47
Atpildas: dvi mergaites seksualiai prievartavęs D.Komarovas tikino su mergaitėmis tik kalbėjęs apie seksą.
Atpildas: dvi mergaites seksualiai prievartavęs D.Komarovas tikino su mergaitėmis tik kalbėjęs apie seksą. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Griežtos bausmės sulaukė dvi mažametes mergaites seksualiai prievartavęs 29 metų klaipėdietis. Gali būti, kad jaunas vyras seksualiai prievartavo vaikus, nes buvo ne tik girtas, bet ir prisiuostęs klijų.

Šiemet balandžio 17-osios vakare apie 19 valandą dvi dešimtmetės mergaitės nuėjo į svečius pas tokio pat amžiaus draugą.

Kai vaikai susiruošė išeiti, berniuko motinos sugyventinis Denisas Komarovas išleido jį ir draugą, o mergaitėms užstojo išėjimą.

Užrakinęs duris vyras stvėrė medinę stalo koją ir suriko, kad mergaitės rengtųsi. Vyras grasino jas sumušiąs, o kai draugės išsirengė, vertė tenkinti jo lytinę aistrą.

Berniukai stovėjo už durų ir girdėjo, ką sako ir daro apsvaigęs vyras. Vaikai kelis kartus skambino į duris. Tačiau tai prievartautojo nesustabdė.

Tik po gero pusvalandžio, kai namo parėjo girtas sugyventinės tėvas, D.Komarovas įsileido jį į butą. Mergaitės pasinaudojo proga ir paspruko.

Tardomas nusikaltėlis neneigė tvirkinęs ir prievartavęs mažametes, tačiau tikino negrasinęs joms, o tik pasikalbėjęs apie seksą.

Pasakodamas apie nusikaltimo detales D.Komarovas prisipažino girtavęs apie mėnesį, o balandžio 17-ąją dar ir prisiuostęs klijų.

Teismas iš kaltininko priteisė po 20 tūkst. litų abiejų nukentėjusiųjų mergaičių neturtinei žalai atlyginti. Prievartautojui skirta devynerių metų nelaisvės bausmė.

Prieš porą savaičių iki šio nusikaltimo D.Komarovas buvo nuteistas lygtine bausme už tai, kad pasinaudojo svetima banko kortele ir ištuštino ne savo banko sąskaitą.

Subendrinus bausmes vyras turėtų už grotų praleisti dešimt metų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų