Pereiti į pagrindinį turinį

Rasti palaikai policijai virto neįminta mįsle

2013-01-11 07:00
Rasti palaikai policijai virto neįminta mįsle
Rasti palaikai policijai virto neįminta mįsle / Vytauto Petriko nuotr.

Geležinkelininkams aptikus žmogaus palaikus nušvito viltis išaiškinti bent vieno dingusiojo be žinios istoriją. Tačiau ir praėjus porai savaičių atsakymų į klausimus tebelaukiama.

Gruodžio 27-osios pavakarę Pauosčio geležinkelio stoties darbininkai krūmuose netoli bėgių aptiko smarkiai suirusius žmogaus palaikus.

Į atkampią įvykio vietą nuvažiavę pareigūnai apžiūrinėjo radinį, bet taip ir nesuprato, kokios lyties būta mirusio žmogaus.

Laikas ir miško žvėrys sunaikino beveik visus kūno minkštuosius audinius. Rūbų likučiai nuo drėgmės prarado tikrąją spalvą, todėl laukta nuodugnios teismo medicinos ekspertų apžiūros bei išvadų.

Tikėtasi, kad iš rūbų likučių, velionio dantų bei galimų skeleto defektų pavyks nustatyti, kas buvo šis žmogus.

Galutinai patvirtinti arba paneigti pirminį spėjimą turėtų DNR tyrimo išvada. Šie tyrimai atliekami tik Vilniuje ir užtrunka ne vieną mėnesį.

Tačiau tam, jog toks tyrimas būtų pradėtas, būtina nustatyti bent mirusiojo lytį ir galimą amžių, kad iš dingusiųjų kraujo giminaičių būtų galima paimti mėginius palyginimui.

Klaipėdoje yra ne vienas žmogus, besikankinantis dėl dingusių savo artimųjų. Daugelis praradusiųjų viltį pamatyti gyvus prapuolusius šeimos narius norėtų bent jau turėti jų kapą.

Šventės baigėsi, o maišelis su tuo, kas liko iš žmogaus, vis dar guli morge Joniškės gatvėje.

Todėl belieka spėlioti, ar tai gali būti būtinąją pagalbą gavęs ir namo iš ligoninės išleisti pasiprašęs žmogus. O gal tai mįslingomis aplinkybėmis dingusi Giruliuose esančio darželio buhalterė.

Be žinios dingusių žmonių Klaipėdoje yra daugybė. Kiekviena šių istorijų vis dar skaudžiai žeidžia artimųjų nesulaukiančius klaipėdiečius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų