Pereiti į pagrindinį turinį

„Regitroje“ – atvirų durų dienos

2012-04-11 15:52
„Regitroje“ – atvirų durų dienos
„Regitroje“ – atvirų durų dienos / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Saugaus eismo savaitę įmonė „Regitra“ organizuoja atvirų durų dienas. Iki šeštadienio, balandžio 14 d., visi, kurie artimiausiu metu ruošiasi laikyti egzaminus vairuotojo pažymėjimui gauti, kviečiami susipažinti su egzaminų laikymo tvarka.

Vakar „Regitros“ vadovai uostamiestyje susitiko su Klaipėdos apskrities vairavimo mokyklų atstovais.

„Turime stengtis, kad į Lietuvos kelius išvažiuotų gerai paruošti vairuotojai. Tai – visų mūsų bendras tikslas“, – susitikime kalbėjo „Regitros“ Klaipėdos filialo vadovas Saulius Budinas.

Jis pasidžiaugė, kad dar pernai vasarą „Regitra“ Klaipėdoje įsirengė naują vairavimo egzaminavimo aikštelę, kur būsimiesiems vairuotojams sudarytos geros sąlygos.

Įsigyti visų trijų klasių motociklai, reikalingi laikant egzaminus. Per 2011 m. atnaujintas B kategorijos transporto parkas, visi automobiliai yra ne senesni nei 3 metų.

„Džiugu, kad praktinį vairavimo egzaminą Klaipėdos mieste iš pirmo karto išlaiko vis daugiau žmonių. Pernai šie rezultatai, palyginti su 2010 m., pagerėjo 3 proc.“, – teigė „Regitros“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Saulius Šuminas.

Manoma, kad rezultatai pagerėjo todėl, kad vietoj 20 mokomojo vairavimo valandų dabar yra privalomos 30.

2011 m. Klaipėdos apskrityje vairavimo teorinį egzaminą iš pirmo karto išlaikė 65 proc. būsimųjų vairuotojų, praktinę egzamino dalį – 43 proc.

„Regitros“ darbuotojai įvedė naujovę, drausminančią užsiregistravusius, bet į praktinį vairavimo egzaminą neatvykstančius asmenis. Dar pernai tokių buvo apie 20 proc., šiemet jų sumažėjo per pusę.

„Dabar likus parai iki egzamino, privaloma pranešti apie neatvykimą. Jei būsimasis vairuotojas to nepadaro, egzaminas atidedamas ir jį bus galima laikyti tik po mėnesio“, – pabrėžė S.Budinas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų