Pereiti į pagrindinį turinį

Skelbiamas karas nedrausmingiems vairuotojams – gaus gėdos lipdukus

2016-07-13 08:01

Klaipėdos kelių policininkai su miesto savivaldybės valdininkais šeštadienį ketina gėdinti neįgaliųjų vietose prie prekybos centrų savo automobilius paliekančius vairuotojus.

Pareigūnai jau ne kartą vykdė panašius reidus, įspėdavo ar net bausdavo neįgalių žmonių automobiliams įrengtose vietose radę sveikųjų mašinas.

Šį kartą tokie įžūlūs vairuotojai ant priekinio mašinos lango stiklo ras lipdukus, kurie turėtų juos sugėdinti. Ant lipdukų puikuosis užrašas: "Atspėk mano negalią."

"Uostamiesčio kelių policijos vadovas Mindaugas Džermeika teigė, kad neįgalieji privalo tinkamai pažymėti savo automobilius, tad radę tokį lipduką ligoti žmonės turėtų suprasti, kad neįvykdė tam tikrų reikalavimų.

"Lipdukas yra delno dydžio, tai yra nedidelis, bet nepamatyti jo neįmanoma. Manome, kad radę tokį lipduką ant savo automobilio lango vairuotojai turėtų susigėsti. O jeigu jį ras neįgalus žmogus, tai taps jam perspėjimu tinkamai pažymėti automobilį. Nes nesilaikantys tvarkos žmonės gaišina pareigūnų laiką. Ketiname įspėti, o įžūliausius vairuotojus ir bausti", – pasakojo M.Džermeika.

Reidas vyks šeštadienį, jame dalyvaus kelių policininkai ir Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus valdininkai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų