Quantcast

Socialinių mokslų kolegijoje - renginių maratonas

Sėkmingi, mąstantys, kūrybingi – tokiu šūkiu besivadovaujanti Socialinių mokslų kolegija surengė išskirtinę mokslo metų pabaigos šventę.

Ketvirtadienį kolegijoje vykusioms mokslo metų pabaigtuvėms išskirtinumo suteikė gausybė renginių, vykusių nuo ankstyvo ryto iki vėlumos.

Kaip pastebėjo kolegijos direktorė Gabija Skučaitė, renginiai vainikuoja visų metų aktyvų darbą.

Renginyje „Kolegijos diena 2012“ pasirašytos šešios bendradarbiavimo sutartys su
Klaipėdos miesto savivaldybe, Klaipėdos valstybiniu muzikiniu teatru, asociacija “Mano miestas Klaipėda”, Lietuvos marketingo asociacija, advokatų ir teisininkų kontoromis.

Pastarosios įsteigė dvi vardines stipendijas geriausiems kolegijos absolventams.

Tikimasi, kad pasirašytos bendradarbiavimo sutartys suteiks daugiau išskirtinumo, o kolegijos auklėtiniams – dar didesnių galimybių tobulėti.  

Tą pačią dieną vyko Nacionalinio konkurso “Verslo Genijus” finalas, kuriame dalyvavo daugiau nei pusę šimto moksleivių iš visos Lietuvos.

Šiuo Socialinių mokslų kolegijos organizuojamu konkursu siekiama paskatinti moksleivių verslumo ugdymą diegiant inovatyvius mokymo metodus ir keliant mokytojų kvalifikaciją. 

Mokslo metų pabaiga kolegijoje taip pat suvienija būsimus, esamus ir buvusius studentus – vakare visi jie rinksis į absolventų susitikimą.

Šventinius dienos renginius vainikuos jaunuomenės diskoteka naktiniame klube.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastaba

Pastaba portretas
Straipsnyje kalbama taip, lyg šiandien būtų ne ketvirtadienis - ta pati plačiai aprošoma įsimintina diena. Gal straispnis turėjo pasirodyti tik rytoj? :)

Studentas

Studentas portretas
Čia studijuoti fainiai, daug renginių, nerealiai gera atmosfera.Sudentai- MES MYLIM KĄ SMK. Visada norėsiu čia sugrįžti. Dau patirties čia įgyjau ne tik moksle, bet ir gyvenimui .

buves studentas

buves studentas portretas
Ne taip jau ten ir "faina". Deja... Labai pagrazintas straipsnis
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių