Pereiti į pagrindinį turinį

Sporto arena lipa per kliūtis

2009-01-12 09:00
Sporto arena lipa per kliūtis
Sporto arena lipa per kliūtis / Vytauto Liaudanskio nuotr. Suplanuota: nerimauti dėl to, jog būsimos arenos vietoje nepadėta nė viena plyta, nereikia – miesto valdžia garantavo, jog viskas vyksta pagal grafiką.

Miesto valdžia įsitikinusi – su naująja sporto arena susiję darbai vyksta tinkamai: kandidatai į arenos valdytojus įveikė pirmąjį etapą, projektas pateiktas specialistų teismui, pinigų taip pat bus.

Pirmasis etapas koncesininko parinkimo konkurse jau įvyko – visos keturios lietuvių kompanijos, pareiškusios norą valdyti areną, atitiko iškeltus kvalifikacinius reikalavimus.

Anot Klaipėdos mero Rimanto Taraškevičiaus, šis etapas užtruko dėl iškilusių kai kurių neaiškumų.

"Komisijai buvo kilę nemažai klausimų ir kandidatai turėjo į juos atsakyti. Tačiau visi pretendentai galės toliau dalyvauti konkurse", – tikino miesto meras.

Arenos projektas taip pat esą jau visiškai parengtas ir atiduotas ekspertų vertinimui. R.Taraškevičius pasidžiaugė, jog ir finansavimas numatytas.

Miesto vadovas nuramino skeptikus ir garantavo, jog daugiafunkcinės sporto arenos statymo darbai juda į priekį.

"Svarbiausia – viskas pagal grafiką. Viskas sudėliota taip, kad niekas šio objekto statybos nestabdo. Tikriausiai jau antrojo metų ketvirčio pabaigoje pakviesime į arenos vietą paminėti statybų pradžią", – tikino R.Taraškevičius.

Klaipėdos sporto arena turėtų iškilti iki 2011 metų. Tuomet Lietuvoje vyks Europos vyrų krepšinio čempionatas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų