Quantcast

Suaugusiųjų ugdyme – naujas istorijos puslapis

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio pabaigoje, po uostamiesčio Salio Šemerio suaugusiųjų gimnazijos ir Klaipėdos Naujakiemio suaugusiųjų gimnazijos sujungimo, darbą pradėjo Klaipėdos suaugusiųjų gimnazija, kuriai vadovauti paskirta pirmąją vadybinę kategoriją turinti direktorė Daiva Križinauskaitė.

Suaugusiųjų gimnazijoje pagal pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas gali mokytis jaunimas ir suaugusieji nuo 6 iki 12 klasės.

Po reorganizacijos gimnazijoje dirba 30 įvairių dalykų mokytojų ir 18 administracijos ir techninio personalo darbuotojų, pasirengusių ne tik kūrybiškai ir kokybiškai teikti žinias, bet ir konsultuoti, bendrauti ir bendradarbiauti.

Rugsėjo 1-ąją Klaipėdos suaugusiųjų gimnazija atsinaujinusioje aplinkoje pasitiko daugiau nei 350 mokinių, tarp kurių yra 15 moksleivių, turinčių klausos negalią. Jiems ugdymo procese ir kitose veiklos srityse talkins specialistai: lietuvių gestų kalbos vertėjai ir surdopedagogė.

Gimnazijos bendruomenė, versdama pirmąjį Klaipėdos suaugusiųjų gimnazijos puslapį, ėmėsi kurti tradicijas, kurios vienys, telks kolektyvą sėkmingai vizijai ir misijai įgyvendinti.

Sveikindama bendruomenės narius Rugsėjo 1-osios proga, direktorė pristatė vadybinę komandą ir pakvietė tuščioje kiemelio erdvėje pasodinti pirmąjį medelį – eglę.
Šis spygliuotis tapo naujos erdvės ir istorijos kūrimo simboliu. Šilti žodžiai, tvirtas susikibimas rankomis, bendra nuotrauka su visa bendruomene kūrė gražią šventinę nuotaiką.

Susitelkęs kolektyvas, gražiai pasidalijęs darbais, įsipareigojimais ir atsakomybe, laukia kiekvieno dar neįgijusio tinkamo išsilavinimo ir nusprendusio grįžti į mokyklinį suolą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Solveig

Solveig portretas
Sėkmės Tau, Klaipėdos suaugusiųjų gimnazija!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių