Pereiti į pagrindinį turinį

Sūnaus baimė dėl mamos žmogžudystės buvo nepagrįsta

2013-05-02 11:30
Sūnaus baimė dėl mamos žmogžudystės buvo nepagrįsta
Sūnaus baimė dėl mamos žmogžudystės buvo nepagrįsta / Vytauto Petriko nuotr.

Grėsmingas pranešimas apie galimą žmogžudystę baigėsi kuriozu. Kol pareigūnai bandė susivokti, kur dingo sugyventiniai, šie girtutėliai grįžo į namus.

Savaitės pradžioje Klaipėdoje gyvenantis 23 metų vaikinas pranešė bijantis dėl savo motinos likimo. Jis pasakojo policininkams, kad prieš savaitę Dituvos sodų bendrijoje gyvenanti jo motina pranešė apie audringą konfliktą su sugyventiniu.

Sūnus tikino, kad po šio incidento namuose jo mama dingo. Vaikinas įtarė, kad ji gali būti nužudyta.

Patikrinti šio pranešimo į įvykio vietą pirmadienį važiavo keli pareigūnai. Dingusios moters artimieji pasakojo matę namuose kraujo ir tikino, kad sugyventiniai dažnai konfliktuoja.

Tuo metu, kai pareigūnai galvojo, kur ieškoti pražuvėlės bei jos draugo, privažiavo taksi automobilis, o iš jo išlipo smarkiai apgirtę sugyventiniai.

Antradienį su jais norėjo susitikti apylinkės inspektorius Artūras Degutis. Jis ketino pasikalbėti apie tai, kodėl balandžio 23-iosios rytą, apie 9 val. moteris kvietė policiją.

Kai atskubėjo patruliai, rado moterį neblaivią, į alkoholio matuoklį ji tą rytą įpūtė 3,4 promilės. Jokie požymiai nerodė, kad šeimininkė buvo skriaudžiama.

Pareigūnui nepavyko pasikalbėti su namo gyventojais, po kiemą bėgiojo tik didžiulis jų šuo.

A.Degutis tikino, kad iki šio pavasario apie šiuos sugyventinius nebuvo girdėjęs. Dituvoje yra ne daugiau kaip dešimt nuolat girtaujančių bei smurtaujančių porų, kurias pareigūnas puikiai pažįsta ir nuolat lanko.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų