Pereiti į pagrindinį turinį

Sunkiasvoris transportas niokoja šulinį

2013-07-16 13:52
Šis ženklas vis pastatomas, nes reikia remontuoti lietaus nuotekų šulinį
Šis ženklas vis pastatomas, nes reikia remontuoti lietaus nuotekų šulinį / Vytauto Petriko nuotr.

Po Manto gatvės viaduku esantį lietaus nuotekų šulinį pastarąjį mėnesį jau teko remontuoti du kartus. Manoma, kad jam pakenkė sunkiasvoris transportas ir intensyvus eismas.

Pastaruoju metu po Manto gatvės viaduku vis pastatomas eismo nukreipiamasis ženklas. Jis nurodo, kad vairuotojai, važiuodami iš šiaurinės miesto pusės, labiau laikytųsi kairės.

Šis ženklas vis pastatomas, nes reikia remontuoti lietaus nuotekų šulinį.

Anot įmonės „Klaipėdos vanduo“ dispečerinės vadovo Mariaus Martynaičio, paskutinį kartą pranešimas, kad sulūžo šulinio liukas gautas prieš savaitę. Tada pastatytas eismo nukreipiamasis ženklas.

„Lietaus nuotekų kanalizacija priklauso savivaldybei. Remontu rūpinasi jos pasamdytas rangovas. Pranešėme apie problemą ir savivaldybei, ir įmonei, kuri turi atlikti remontą“, – tvirtino vadovas.

Pasak M.Martynaičio, pirmadienį gautas pranešimas, kad šulinys sutvarkytas. Liukas buvo pakeistas nauju, subetonuotas ir paliktas sustingti. Dėl to antradienį ženklas dar nebuvo patrauktas.

„Vakare nuvažiuosime pažiūrėti, patikrinsime, ar betonas sustingęs. Jei viskas bus gerai, ženklą patrauksime“, – antradienį tvirtino vadovas.

M.Martynaitis tvirtino, kad su tokia pat problema po Manto gatvės viaduku buvo susidurta prieš dvi savaites. Buvo suskilęs liukas, iššoko dangtis, liko atviras šulinys.

„Ten yra labai žema vieta. Matyt, važiuoja sunkiasvorės mašinos, užkliūva ir sulaužo šulinį“, – spėjo vadovas.

M.Martynaitis pabrėžė, kad nukreipiamasis ženklas pastatomas, kad mašinos neįvažiuotų į atvirą šulinį. Kol šulinys sutvarkomas, išdžiūsta betonas, praeina savaitė.

„Negaliu sakyti, kad ši vieta probleminė. Šulinys suskilo antrą kartą. Gal pirmą kartą jis buvo prastai sutvarkytas. Dažniau šioje vietoje problema būna liūčių metu. Vanduo nukelia šulinio dangtį ir nuplauna. Vėl tenka statyti ženklą, kol jį atveža“, – komentavo vadovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų