Pereiti į pagrindinį turinį

Tarptautinė verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino kinus

2012-04-18 18:03
Tarptautinė verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino kinus
Tarptautinė verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino kinus / Shutterstock nuotr.

Gegužės 31 – birželio 2 dienomis Klaipėdoje organizuojama Tarptautinė Vakarų Lietuvos verslo pasiekimų paroda, turizmo verslo forumas ir verslo kontaktų mugė.

Šių trijų stambių tarptautinių verslo renginių uostamiestyje idėjos autoriai ir iniciatoriai – Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai.

Toks renginys, apjungiantis verslo parodą, turizmo forumą bei kontaktų mugę ir nemenką kultūrinę programą, Vakarų Lietuvoje organizuojamas pirmąkart.

„Šitas projektas gimė praeitų metų renginio „Verslas. Golfas. Džiazas“ idėjos pagrindu.

Pamatėme, kad tai yra įdomu, kad tai padeda pritraukti verslininkus iš Lietuvos ir užsienio. Teikėme paraišką ir gavome finansavimą parodai, kuri Klaipėdoje yra pirma tokia plati savo tematika ir pirma nekomercinė“, – pasakojo Klaipėdos prekybos pramonės ir amatų rūmų direktoriaus pavaduotoja Vida Kažuro.

„Šiuo metu jau turime 76 dalyvių paraiškas, kurie dalyvaus tarptautinėje verslo pasiekimų parodoje Klaipėdoje. Parodoje ketina dalyvauti uosto ir transporto kompanijos, medienos bei medienos gaminių, turizmo sektoriaus, maisto pramonės įmonės, bendrovės iš energetikos sektoriaus“, – tvirtino Tarptautinės Vakarų Lietuvos verslo pasiekimų parodos projekto vadovė Lina Kavaliauskienė.

Tarptautinė verslo kontaktų mugė – dar vienas projekto renginys. Šiuo metu joje dalyvauti yra užsiregistravę daugiau nei 40 įmonių.

„Labai aktyvūs yra gamintojai, dauguma domisi eksporto galimybėmis. Užsienio svečių geografija irgi plati, nes jau šiuo metu yra užsiregistravusios įmonės iš Jungtinės Karalystės, Latvijos, Vokietijos, Armėnijos, Moldovos. Gavome informaciją apie atvykstančią Kinijos delegaciją“, – teigė projekto vadybininkė Rimantė Šniuolytė.

Trečiasis projekto renginys – tarptautinis turizmo verslo forumas. Po jo seks kultūrinė programa – Golfo turnyras Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų taurei laimėti bei Pilies džiazo festivalis.

„Renginio tikslas – pagyvinti verslo gyvenimą Klaipėdoje, praplėsti regėjimo lauką ir padėti smulkiajam bei vidutiniam verslui rasti naujus vartotojus“, – tikino V.Kažuro.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų