Pereiti į pagrindinį turinį

Treniruokliai ir aikštelės – į purvą

2014-11-05 14:31

Vietos bendruomenių suplanuotos vaikų žaidimų aikštelės ir lauko treniruokliai jau pradėti statyti. Bendruomenių atstovai skėsčioja rankomis – įrenginiai montuojami pažliugusiose aikštelėse.

Susirūpino: gyventojus piktina keistai vykdomi žaidimų aikštelių ir lauko treniruoklių įrengimo darbai.
Susirūpino: gyventojus piktina keistai vykdomi žaidimų aikštelių ir lauko treniruoklių įrengimo darbai. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Vietos bendruomenių suplanuotos vaikų žaidimų aikštelės ir lauko treniruokliai jau pradėti statyti. Bendruomenių atstovai skėsčioja rankomis – įrenginiai montuojami pažliugusiose aikštelėse.

"Labai įdomiai viskas vyksta. Ypač – dėl treniruoklių. Atvažiavo ir iškasė duobes, o kai paklausiau, kada sustatys treniruoklius ir pils skaldą, man atsakė, jog lapkričio pradžioje. Visos močiutės dabar sportuoja didžiausioje baloje, nes yra nukasta apie 30 cm", – pasakojo Baltijos vietos bendruomenės pirmininko pavaduotojas Darius Sadeckas.

Pašnekovas tikino, jog darbų zonos statybininkai nepasivargino pažymėti skiriamaisiais ženklais, juostomis. Vietos bendruomenių teritorijose įrengiamas vaikų žaidimo aikšteles bei lauko treniruoklius prižiūrintys miesto valdžios atstovai tikino, jog gyventojams nerimauti nereikėtų – darbai vyksta ir turėtų būti baigti iki lapkričio vidurio.

"Sutartis pasirašėme jau seniai, darbai pradėti, galbūt tik Pajūrio bendruomenėje procesai kiek strigo. Mėginome susisiekti su darbininkais, tačiau jie nekelia ragelio arba linija yra užimta. Tačiau laiko jie dar turi", – sakė Klaipėdos savivaldybės Socialinės infrastruktūros poskyrio vedėja Roma Gadeikienė.

Paskutinės sutartys su paslaugų teikėjais buvo pasirašytos rugsėjo pradžioje. Planuojama, kad visose bendruomenėse numatyti projektai turėtų būti baigti iki lapkričio 17 d. Pašnekovės teigimu, vėliau bus tikrinama, ar darbai atlikti be priekaištų. Keturiose vietos bendruomenėse numatomos 55 vietos, kuriose turėtų būti papildytos arba įrengtos vaikų žaidimų aikštelės ir 24 lauko treniruokliai.

Nors klaipėdiečiai yra įsitikinę, kad savivaldybė galėtų kur kas anksčiau darbininkus atsiųsti į planuojamų darbų vietas, tačiau valdininkai tikino šiemet reikalingas procedūras atlikę kur kas anksčiau.

"Šiais metais mes jau gegužę pradėjome pirkimus. Kada anksčiau pradėti? Šiemet paskutinę sutartį pasirašėme rugsėjo 4, o pernai – tik rugsėjo 8 d. atplėšėme vokus. O nuo to iki sutarčių pasirašymo nagrinėjimas užtrunka apie du mėnesius. Lapkritį dar tik pasirašėme sutartis. Šiemet tokiu laiku jau turėtų būti baigti darbai", – sakė poskyrio vedėja.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų