Pereiti į pagrindinį turinį

Uostamiesčio savivaldybė užsirakinti dar nespėjo

2013-03-01 18:02
Uostamiesčio savivaldybė užsirakinti dar nespėjo
Uostamiesčio savivaldybė užsirakinti dar nespėjo / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Uostamiesčio valdžia baigia rengti tvarkas, kurias patvirtinus klaipėdiečiams užsivers durys į savivaldybę. Teigiama, jog visus reikalus ir problemas interesantai galės susitvarkyti pirmame pastato aukšte.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Viačeslavas Karmanovas tvirtino, kad gyventojų aptarnavimo, patekimo į savivaldybės pastato aukštesnius aukštus, miesto tarybos ir komitetų posėdžius baigiamos rengti.

Vyksta jų derinimas. Planuojama, kad parengtos tvarkos turėtų būti patvirtintos kitą savaitę.

Jei tai pavyks padaryti ir daugiau nekils problemų, planuojama, kad elektroninio užrakto sistema savivaldybėje pradės veikti kovo viduryje.

Tada gyventojai galės patekti tik į pirmą savivaldybės pastato aukštą, kur žadama jiems sudaryti sąlygas išspręsti visas iškilusias problemas.

„Norime, kad pradėjus veikti naujajai užrakto sistemai nekiltų jokių problemų“, – pabrėžė pavaduotojas. Pasak jo, kol kas tinkamai neveikia ir gyventojų aptarnavimo terminalas, tačiau jis turėtų būti suderintas artimiausiu metu.

Planuota, kad elektroninio užrakto sistema savivaldybėje pradės veikti nuo sausio 2 dienos. Vėliau šis terminas buvo nukeltas, nes nespėta paruošti patekimo į savivaldybę ir gyventojų aptarnavimo tvarkų.

Elektroninio užrakto sistemos įdiegimas savivaldybei atsiėjo 13 tūkst. 300 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų