Pereiti į pagrindinį turinį

Uostamiestį sudrebino karinės technikos kolona

2013-09-03 13:14

Antradienio popietę uostamiesčio gatvėmis riedėjo karinių mašinų kolona. Iš Lietuvos didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų bataliono į Kairių poligoną riedantį transportą lydėjo ne tik policijos ekipažai, bet ir gausi smalsuolių minia.

Juokaudami, jog prasidėjo karas, praeiviai pusbalsiu skaičiavo mašinas, o vaikai mojavo už jų langų sėdėjusiems uniformuotiems „dėdėms“.

23 sunkvežimių, visureigių kolona judėjo pagrindinėmis miesto gatvėmis: Liepojos, Manto, S.Dariaus ir S.Girėno, J.Janonio, Naująja Uosto, Pilies, Minijos, Taikos prospektu, Kairių, Perkėlos.

Šiose gatvėse buvo trumpam ribojamas ir eismas. Automobilių bei autobusų vairuotojams teko pastovėti spūstyse, tačiau lydėdami karo techniką akimis, pastarieji neatrodė pasipiktinę.

"Pervažiuosime miestą ir stengsimės daugiau netrukdyti nei eismo dalyviams, nei civiliams", – pažadėjo Lietuvos didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų motorizuotojo pėstininkų bataliono S3 skyriaus viršininkas kapitonas Tadas Černiauskas.

Šios pratybos "Geležinis drakonas" truks iki penktadienio. Tai buvo viena iš jos dalių, daugiau mieste jokių pratybų nenumatyta. Likusieji mokymai vyks Kairių poligone.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų