Pereiti į pagrindinį turinį

Uostamiestyje organizuojamos naujos pramogos?

2016-08-10 12:57

Žinomo muzikos festivalių organizatoriaus Algirdo Barniškio-Blėkos akys nukrypo į Klaipėdą. Susitikimo su miesto vadovu metu aptartos renginiams tinkamos vietos, galimybės. Tikėtina, kad ateityje uostamiestyje gali nugriaudėti muzikos festivalis ar kitas tokio pobūdžio renginys.

Tai paaiškėjo antradienį vykusio Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko ir muzikos festivalių organizatoriaus A.Barniškio-Blėkos susitikimo metu.

Organizatorius dairosi į Klaipėdą kaip į vietą, kurioje yra gerų erdvių pramoginiams renginiams.

Susitikimo metu svečias domėjosi uostamiesčio infrastruktūra, galimybėmis čia organizuoti muzikinius renginius. Domėtasi ir Klaipėdos vadovo bei miesto pozicija tokių iniciatyvų atžvilgiu.

Tiesa, anot V.Grubliausko, kol kas kalbėti apie konkrečius sprendimus ar datas – kiek anksti.

"Tai, kad į Klaipėdą dairosi tokie solidūs ir gerą reputaciją turintys organizatoriai, mane džiugina. Jeigu Klaipėdoje ateityje atsiras dar naujų renginių, garsinančių miesto vardą ir pritraukiančių žmonių, aš visada jiems pritarsiu", – teigė V.Grubliauskas.

Meras, pristatęs svečiui pramogoms Klaipėdoje pritaikytas edves, patarė gerai įvertinti planuojamų renginių mastą bei jų vietą.

"Miestas yra miestas. Tai nėra užmiestis, kur galbūt yra paprasčiau organizuoti kokius nors Vudstoko tipo festivalius. Tai buvo apsikeitimas nuomonėmis, tačiau mane džiugina tai, kad Klaipėdoje matomas potencialas", – patikino meras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų