Quantcast

Už viršytus lūkesčius – paskata per 200 Klaipėdos savivaldybės darbuotojų

Per pirmąjį šių metų ketvirtį paskatinimo sulaukė beveik pusė, tai yra per 200 Klaipėdos savivaldybės administracijoje dirbančių darbuotojų. Pernai per tą patį laikotarpį buvo paskatinta tik 14 valstybės tarnautojų.

Įvertinus veiklą kaip viršijančią lūkesčius, Klaipėdos savivaldybėje šių metų pirmą ketvirtį paskatintas 171 darbuotojas, dar 49 paskatinti jubiliejinės sukakties proga ir vienas – „už asmeninį išskirtinį indėlį įgyvendinant įstaigai nustatytus tikslus, pasiektus rezultatus ir įgyvendintus uždavinius“.

Pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus Andriaus Žuko, anksčiau pagal valstybės tarnybos įstatymą tarnautojams būdavo keliami uždaviniai, dabar jie pervadinti į lūkesčius.

„Pavyzdžiui, jeigu darbuotojui iškelti rodikliai buvo viršyti kelis kartus, vadinasi, jis lūkesčius gerokai viršijo, tad jis turi būti paskatintas. Taigi kam buvo pakeltas darbo užmokesčio koeficientas, kam išreikšta padėka, kam suteiktos papildomos atostogos. Mano žiniomis, premijos mokamos nebuvo“, – vardijo A. Žukas.

Andrius Žukas. Vytauto Liaudanskio nuotr.

Pernai per tą patį laikotarpį savivaldybėje buvo paskatinti 3 darbuotojai už nepriekaištingą tarnybinių pareigų atlikimą, 3 – jubiliejaus proga ir 8 – už pasiektus rezultatus bei įgyvendintus uždavinius.

„Tokiais skatinimais siekiame pritraukti naujus žmones į savivaldybę. Mūsų siekis, kad Klaipėdos savivaldybės administracija taptų geidžiamiausia tarp valstybės tarnybų uostamiestyje. Tik dabar pradėjome link to artėti, tik greitai niekas nevyksta“, – teigė A. Žukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas naujasnio savivaldybės mažajame teatre

Kas naujasnio savivaldybės mažajame teatre portretas
stabdo pinigus planuotus statyboms ( neleisime švaistyti klaipėdiečių pinigu) ir sutaupę dalinasi (skatiname)

ttt

ttt portretas
...jūs dalinkitės paskatas , kai išpildysit Klaipėdos gyventojų lūkesčius , negaudykit vėjų su tomis neteisėtomis paskatomis - tik sau.))

idomu

idomu portretas
o tie kurie skundesi del mobingo buvo paskatinti ?
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių