Pereiti į pagrindinį turinį

Vasara nežada staigmenų

2024-08-09 14:36

Šią vasarą sinoptikai džiugina pajūrio gyventojus ir poilsiautojus prognozėmis. Panašu, kad ir ateinančios savaitės orai nenukryps nuo normos, vis dar bus šilta, o negausūs lietūs leis mėgautis rugpjūčio malonumais prie jūros ir miškuose.

Savaitgalį ir pirmadienį numatomas stiprokas, gūsingas vakarų, pereinantis į pietvakarių, krypties vėjas, kurio greitis gūsiuose gali siekti 18 m/s. Šiandien gali trumpai palyti, laikysis 19–21 laipsnių šiluma.

Sekmadienis prognozuojamas ne toks gražus, numatomas lietus, naktį bus nešalta – apie 15–17 laipsnių, dieną termometro stulpelis sustos ties 20 laipsnių padala.

Pirmadienį žymesnių kritulių nesulauksime, oro temperatūra, tikėtina, bus panaši į sekmadienio, tik gal laipsniu žemesnė.

Antradienį vėjas suksis iš šiaurės vakarų, lietaus jau nelaukiama, oras po truputį ims šilti.

Trečiadienis turbūt bus šilčiausia savaitės diena, vėjas bus silpnas, diena ir naktis – giedra, naktį termometrai rodys 14–16, o dieną – 22–24 laipsnius šilumos.

Panašus, tik pora laipsnių vėsesnis, bus ir ketvirtadienis.

Penktadienį vis dar bus giedra ir maloniai šilta.

Jei tikėsime dabartine prognoze, kitą savaitgalį vėl sustiprės vėjas, gali truputį palyti, laikysis 17–20 laipsnių šiluma.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų