Pereiti į pagrindinį turinį

Vasaris - pats darbymetis būrėjams, ekstrasensams

2013-02-14 05:00
Vasaris - pats darbymetis būrėjams, ekstrasensams
Vasaris - pats darbymetis būrėjams, ekstrasensams / Asmeninio archyvo nuotr.

Vasario vidurys – tikras darbymetis būrėjams, ekstrasensams, parapsichologams ir įvairiausiems žiniuoniams. Vien Klaipėdoje prieš įsimylėjusiųjų dieną klientų antplūdžiu džiaugiasi beveik trisdešimt uostamiestyje ateitį spėjančių būrėjų.

Atveja širdies skausmai

„Vasaris – tamsus metas, nors atrodo, kad gamtos pabudimas jau yra čia pat. Todėl prislėgtos nuotaikos kamuojami žmonės ir puola ieškoti atsakymų į jiems rūpimus klausimus. Tačiau pas būrėjus dažniausiai einama dėl nelaimingos meilės. Todėl aš Valentino dieną matau kaip gedulo dieną, nes per savo darbo praktiką įsitikinau, kad aplinkui yra labai daug sudaužytų širdžių“, – aiškino būrėja, mediumė Gražina.

Antgamtinėmis galiomis garsėjanti jauna išvaizdi palangiškė tikino, kad skeptiškai vertinanti dėl įsimylėjėlių šventės keliamą ažiotažą.

„Šių metų vasario 14-oji yra labai nepalanki diena pradėti vaikelį. Per jaunatį pradėtas kūdikis gali vėliau sirgti, vaikas augs nelaimingas, bus tingus ir jį lydės negatyvi energija. Poros turėtų pasisaugoti“, – aiškino mediumė.

Tačiau Gražina įsitikinusi, kad šiandien palanku burtis ir įvairiausiais būdais spėti ateitį.

„Nelaimingą meilę išgyvenusios merginos visą jas kankinantį skausmą ir netektį turėtų išlieti raudonos spalvos popieriaus lape. Reikia juodu rašalu parašyti sau palinkėjimą, ką moteris per artėjančius metus norėtų sutikti“, – tikino būrėja.

Laišką reikėtų įdėti į dėžutę ir įmesti į jūrą. Labai gera vieta šiam ritualui – pati Palangos tilto pabaiga.

„Tegul jūra pasiima visą širdyje nešiotą skausmą. Jei dėžutė grįžta į krantą, sakoma, kad kančia lydės visus kitus metus. Tačiau dažniausiai nutinka priešingai“, – kalbėjo mediumė.

Virš galvos – pranašingi ženklai

Gražina įsimylėjėliams pataria šiandien atidžiai dairytis virš galvos sklendžiančių balandžių.Tai geras ženklas porai.

„Puiku, jei įsimylėjėliai, eidami kartu, išvysta dvi gulbes. Tada jie tikrai neišsiskirs visus metus ir tai yra ženklas, kad partneris tinkamas šeimai“, – tvirtino Gražina.

Būrėja pabrėžė, kad norintieji meilę pritraukti burtais privalo žinoti, jog juodoji magija turi savo kainą.

„Nederėtų per prievartą stengtis pritraukti kito žmogaus. Žmogus turi pagalvoti: o kas bus, jei jam tas partneris atsibos? Kas jo laukia? Galima užsiimti tik nekaltais burtais“, – patarė Gražina.

Vasario 14-ąją moterims patariama rankos riešą patepti vanilės ekstraktu. Šis kvapas padės privilioti gerbėjus.

„Tos, kurios turi vyrą, bet namuose kartojasi barniai, šiuo metu yra pats geriausiais laikas bučiniui. Tris raudonos rožės žiedlapius reikia sudeginti ir sumaišyti su šaukšteliu cukraus ir aliejaus. Patepus mišiniu lūpas, galima pabučiuoti vyrą, mintyse kalbant mantrą: “Tu būsi mano tol, kol aš to norėsiu", – meilės ritualais dalijosi būrėja.

Mediumė tikino, kad dažnai pagalbos kreipiasi našlės, kurių vyrai tragiškai žuvę.

„Esu prašiusi vėlės paleisti mylimąją. Ateina laikas, kai žmogus turi žengti kitą žingsnį“, – prisipažino mediumė.

Jausmas – lyg siūlas

Klaipėdietė ekstrasensė Vanda Darjina tikino, kad merginos, kurios nori palenkti į save vaikino širdį, turėtų nutiesti siūlą tarp dviejų gėlių.

„Reikia prašyti, kad susitiktų dviejų įsimylėjėlių keliai. Tai tik nekalti burtai. Koks gi tas gyvenimas be meilės? Bet burtais meilės neįpūsi“, – pastebėjo Vanda.

Žinoma žolininkė Adelė Karaliūnaitė tikino, jog geriausia meilės burtus mėginti trumpiausią metų naktį – per Jonines.

„Dažniausiai būdavo klausiama, ar ištekės merginos, kiek vaikų susilauks. Per Jonines buvo proga nuogiems palakstyti, taip savo sveiką kūną parodyti“, – neslėpė A.Karaliūnaitė.

Vienišės moterys, nelaukdamos ypatingų progų, pasak A.Karaliūnaitės, gali paraganauti savo namų virtuvėje.

„Reikia užminkyti tešlą iš nelyginio skaičiaus kiaušinių. Kepant sausainius, juose galima paslėpti popierėlį su užrašu, ištekės ar ne moteris“, – tikino žolininkė.

A.Karaliūnaitė priminė, kad pabudus gamtai moterys turėtų išsirinkti jai patikusią blindę.

„Blindė – moters augalas. Jai reikia nusilenkti ir prašyti pagalbos. Juk blindė pražysta daugybe vadinamųjų kačiukų. Tik anksčiau blindės buvo prašoma padėti susilaukti daug vaikų, nes jie garantavo sočią senatvę. O dabar moterys nenori turėti daug vaikų“, – aiškino A.Karaliūnaitė.

Ji priminė, kad meilės kerais gali tapti net paprastas akmuo.

„Jei eidamas užkliuvai ar tavo akį patraukė koks nors akmenėlis, reikia jį pasiimti į namus. Akmenėliui reikia padaryti gūžtelę iš šalikėlio ar skarelės ir padėti jį kaip kiaušinį lizde. Namie susukus tokią gūžtelę, netrukus į širdį gali pasibelsti meilė“, – pasakojo žolininkė.

Jausmus vilioja bijūnas

Tikima, kad netekėjusiai moteriai meilę į namus gali prikviesti bijūno žiedai.

„Kiti peikia kičą primenančius paveikslus, tačiau jie yra kaip totemai. Pavyzdžiui, paveikslas su dviem gulbėmis perduos šeimai iš senosios genties atsineštą meilės totemą“, – aiškino A.Karaliūnaitė.

Žolininkė tikino, kad ne tik pagal senovinį kinų mokymą fengšui bijūnai buvo naudojami meilei į namus prisikviesti.

„Lietuvės moterys ne tik bijūno žiedais viliojo vyrus, bet jo šaknies antpilo jiems duodavo, kad šie nebūtų nervingi ir negertų degtinės. Reikia nykščio dydžio bijūno šaknį nuvalyti, supjaustyti griežinėliais ir užpilti degtine. Vyrui duoti išgerti tik pusę arbatinio šaukštelio. Bet antpilą reikia laikyti gerai paslėpus, kad jis nematytų“, – patarė žolininkė.

A.Karaliūnaitė prisiminė dar vieną burtą, kuriuo galima šaukti meilę net ir nežydint bijūnams.

„Reikėtų įsigyti gražią taurę, gerai būtų, kad jos krašteliai būtų paauksuoti. Temstant, kai sužibs pirmoji žvaigždė, reikia įpilti į taurę vandens, bet ne iki viršaus, kad liktų žiedas. Taurę reikia pastatyti vakarinėje pusėje ir dešinės rankos didžiuoju pirštu reikėtų braukti per kraštą pagal laikrodžio rodyklę nelyginį kartų skaičių“, – aiškino A.Karaliūnaitė.

Ritualą reikia atlikti galvojant apie savo artimą žmogų.

„Jei vyras ėmė sukti į šoną, reikia galvoti apie jį ir pusę taurės duoti jam išgerti, pusę pačiai išgerti. Jei vyras toli ir jo nėra namuose, vandenį reikėtų į vakarų pusę išpilti, sakant, kad jis sugrįžtų arba pasirodytų meilė“, – tikino A.Karaliūnaitė.

Magiškus kerus reikėtų pradėti per jaunatį ir kartoti septynias dienas.

Žmoną išvydo veidrodyje

Klaipėdietis parapsichologas Kęstutis Dubickas skelbiasi, kad už atlygį gali panaikinti prakeiksmą, nužiūrėjimą ar užkalbėjimą.

„Ateina mergina ir skundžiasi nelaimėmis, skausmais, nevaisingumo problemomis. Paaiškėja, kad konkurentė jos vyrą viliojo ir magija mėgino jį prisišaukti. Va ir atsiliepia bėdomis. Tenka ilgai dirbti, kol padedi tokiam žmogui“, – aiškino parapsichologas.

A.Dubickas tikino, kad savo žmoną išvydo per burtus.

„Mes kartu jau 26 metus. Ji mane pamatė burdamasi su draugėmis ir aš ją taip pat. Ji prisipažino, kad veidrodyje išvydo mano profilį. Aš tuomet dar ilgus plaukus turėjau. Rusės draugės juokėsi, kad už dvasininko ištekės“, – prisipažino klaipėdietis.

Tiems, kurie nori atgaivinti aistrą šeimoje, A.Dubickas siūlo prisiminti paprastas taisykles.

„Dvi raudonos žvakės, uždegtos meilės sektoriumi vadinamame tolimiausiame nuo durų esančiame dešiniajame kampe, padės įpūsti aistrą. Name meilės sektorius yra pietvakarinis kampas. Jame gali būti dviejų ančių ar gulbių statulėlės. Moteriai patarčiau šalia lovos laikyti drakono statulėlę, kad jos gyvenime atsirastų drakonas“, – patarė A.Dubickas.

Komentaras

Galina Šmidt

Numerologė

Neįtikėtina, bet šių metų vasario 14 diena daugiau skirta skyryboms nei meilei. Šią dieną užsimezgusios naujos pažintys neatneš ilgalaikių ryšių. Ši diena ne visiems bus vienoda. Vieniems šiandien pavyks užmegzti naudingas pažintis ir jie gaus gyvenimo pamokų, galės vystytis, tobulėti. Tačiau aš sakyčiau, kad šių metų vasario 14-oji yra labiausiai tinkama skyryboms. Manyčiau, kad tokios skyrybos bus lengvos. Būna tokių ryšių, kurie išsisėmė arba ryšys tęsiamas tik dėl prisirišimo, o jis žmogų tempia atgal. Tokiuose santykiuose nėra progreso. Būna tokių santykių, kurie palaikomi tik iš baimės likti vienišam. Ši diena gali sudėti daugybę taškų tiems, kurie bijo ką nors keisti. Juk pati visata mumis rūpinasi, o mes bijome ir stovime vietoje. Tačiau nereikia sielotis, jei šią dieną išsiskirsite, nes netrukus tą vietą kas nors užims. Va tokia mūsų laukia keista Valentino diena, su stipria energetika. Žmonės bus reiklūs. Ši diena yra palanki manipuliacijoms, juk šventės. Visi turės norų ir juos reikš, tačiau kuo visa tai baigsis, neaišku. Šiandien nereikėtų planuoti vestuvių, nes santuoka netruks ilgai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų