Pereiti į pagrindinį turinį

Automobilį uostamiestyje niokojo dėl keršto?

2024-10-13 05:00

Vienoje uostamiesčio daugiabučių namų automobilių stovėjimo aikštelėje siautėjo du kaukėti vyrai. Vienas jų, rankoje laikydamas veikiausiai metalinį strypą, daužė automobilį, o vėliau jį ir spardė. Įvykį stebėję liudytojai spėliojo, jog taip bandyta atkeršyti transporto priemonės savininkui.

Dar praėjusį savaitgalį pareigūnai gavo pranešimą, kad vyrai niokoja automobilį. Daužydami mikroautobuso galinį langą metaliniu strypu, kaukėti vyrai sukėlė nemažai triukšmo ir pažadino veikiausiai ne vieną gyventoją.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausiosios specialistės Astos Kažukauskienės, praėjusio šeštadienio naktį buvo gautas pranešimas, jog Debreceno g. apgadintas kieme stovėjęs automobilis „Citroen Jumper“. Žala – apie 1,5 tūkst. eurų. Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Įvykį užfiksavusi liudininkė vėliau teigė, kad du asmenys nokiojo automobilį pirmą valandą nakties

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip du vyrai veikiausiai metaliniu įnagiu bandė išdaužti galinį automobilio langą ir ne kartą spyrė į šonines dureles.

Klaipėdietė spėliojo, kad automobilio savininkas tokios nemalonės sulaukti galėjo dėl asmeninių priežasčių ir kaukėti vyrai, niokodami automobilį, jam keršijo.

Pareigūnų duomenimis, dėl įvykio įtariamųjų šiuo metu nėra, vyksta ikiteisminis tyrimas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų