Pereiti į pagrindinį turinį

Dainininkas Mino įkliuvo girtas prie vairo

2018-09-04 07:32

Ankstyvą antradienio rytą Palangos centre, P.Vaineikio gatvėje, patruliavę policininkai atkreipė dėmesį į „Toyota Sienna”, kurio vairuotojas bandė išvengti susitikimo su pareigūnais.

Mindaugas Mickevičius-Mino Mindaugas Mickevičius-Mino

Policininkai pamatė, kaip minivenas staiga pasuko į Draugystės tako gatvę, todėl suskubo šį automobilį vytis. Praktika rodo, kad pareigūnams į akis pakliūti vengia neblaivūs arba privalomų prievolių neatlikę vairuotojai.

Greitai paaiškėjo, kad ir šį kartą pareigūnai buvo teisūs. Automobilį vairavo Mino sceniniu slapyvardžiu Lietuvos žmonėms pažįstamas atlikėjas Mindaugas Mickevičius.

Alkoholio matuoklis parodė, kad vairuotojas yra neblaivus – 1,06 prom.

„Vairuotojas sutiko su skiriama nuobauda. Ten pat, kur buvo sulaikytas, jam paskirta 300 eurų bauda ir 12 mėnesių atimta teisė vairuoti transporto priemonę. Vairuotojas buvo nušalintas nuo vairavimo, tad jam reikėjo pasirūpinti, kas galės parvairuoti automobilį“, – paaiškino Palangos policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas Kęstutis Bončkus.

Socialinio tinklo „Facebook“ paskyra „Reidas“ skelbia, kad atlikėjas policininkams aiškino, jog buvo nuvažiavęs beveik iki Klaipėdos, bet prisiminė Palangoje palikęs merginą ir grįžo jos paimti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų