Pereiti į pagrindinį turinį

Dingęs Kretingos rajono gyventojas rastas upėje

2015-03-12 13:00
Vytauto Petriko nuotr.

Kovo 11-ąją po pietų Kretingos rajone, Padvarių kaimo ribose Akmenos upėje žmonės aptiko vyro lavoną. Paaiškėjo, kad tai nuo praėjusių metų gruodžio 23-soiso ieškoto kretingiškio palaikai.

32 metų vyras iš namų išėjo gruodžio 23 dieną, nuo tada jo niekas nematė, telefonas neveikė.

Kai šio žmogaus artimieji kreipėsi į policiją, jau nebeturėjo vilčių rasti jį gyvą. Būta pagrįstų įtarimų, kad vyras galėjo nusižudyti.

Maža to, pareigūnai žinojo, kad kretingiškis galėjo įšokti į Padvarių tvenkinyje, visai šalia pramogų centro „Vienkiemis“, esantį krioklį, iš kurio vanduo teka per sodybos teritoriją tolyn, link Kretingos.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Asmenų paieškos skyriaus pareigūnai buvo surengę ne vieną paiešką šiame tvenkinyje, tačiau kūno rasti nepavyko.

Žiemą čia buvo smarkiai pakilęs vanduo, tad narų darbas buvo bevaisis.

Upės srovė kūną nunešė atokiau, jis rastas Akmenos upėje tarp „Vienkiemio“ ir Kretingos. Nusekus upės vandeniui kūną žmonės pastebėjo be narų pagalbos.

Beveik neabejojama, kad rastasis kūnas yra kelis mėnesius ieškoto kretingiškio palaikai. Velionio ir ieškomojo asmens apsirengimas sutampa, trečiadienį įvyko pirminė atpažinimo procedūra, tačiau oficialus atpažinimas dar laukia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų