Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdoje bendrabučio gyventojai sukilo prieš juos terorizuojantį kaimyną

2014-04-16 08:26
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Vytauto Petriko nuotr.

I.Kanto gatvėje 8-ajame name gyvenančių kaimynų kantrybė trūko – žmonės ėmė skųsti to paties bendrabučio gyventoją nuolatiniu terorizavimu ir net grasinimu nužudyti.

1-ojo policijos komisariato pareigūnai ėmėsi tirti bendrabutyje gyvenančių žmonių skundus. Žmonės pasakoja negalintys būti saugūs savo pačių namuose agresyvaus ir neprognozuojamo 51 metų kaimyno elgesio.

Šią savaitę pareigūnai gavo dviejų šio bendrabučio gyventojų skundus. Viena moterų yra pensinio amžiaus ir jau ilgą laiką nuolat kenčia kur kas jaunesnio kaimyno terorą.

Policijai moteris pasiskundė buvusi užpulta pakeliui iš virtuvės į savo kambarį. Kaimynas trenkęs jai per nugarą raktų ryšuliu, o kai ji atsisuko, sulaukė dar kelių smūgių į įvairias kūno vietas.

Kiek anksčiau moteris to paties kaimyno buvo užpulta virtuvėje, kai plovė indus. Tame pačiame koridoriuje gyvenantis vyras pensininkę koneveikė necenzūriniais žodžiais, mojavo kumščiais prieš veidą ir galiausiai įspyrė moteriai į galvą.

Nukentėjusioji pareiškime nurodė, kad šis kaimynas jau ilgą laiką nuolat prieš ją smurtauja ir grasina susidorojimu.

Antradienį pareigūnai sulaukė dar vienos to paties bendrabučio gyventojos skundo. 29-erių bendrabučio gyventoja baiminasi ne tik dėl savo pačios, bet ir dėl savo mažametės dukros sveikatos.

Pasak pareiškėjos, pirmadienį vakare prieš 22 val. 11-metė mergaitė labai išsigandusi parbėgo į savo kambarį ir papasakojo, kad girtas kaimynas švaistėsi peiliu. Vyras šaukė, kad visus papjaus ir mergaitei aplink pilvą mojavo peiliu.

Mergaitės mama pranešė policijai sulaukusi kaimyno išpuolio todėl, kad liudijo prieš jį dėl kito incidento, kurio metu aršusis kaimynas kitą to paties namo gyventoją sumušė geležine armatūra.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo nužudyti bei asmenų terorizavimo. Nors pats įtariamasis kaltę neigia, panašu, kad jo laukia rimti nemalonumai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų