Quantcast

Pareigūnai ėmėsi veiksmų: prieš eismą pajūryje važiavęs kelių erelis sulauks bausmės

Daugybės komentarų socialiniame tinkle sulaukę įamžinti „Land Rover Range Rover“ vairuotojo veiksmai sulauks atpildo. Už tai, kad automobilių spūstį P.Lideikio gatvėje mėgino aplenkti važiuodamas prieš eismą, automobilio vairuotojas turės patuštinti piniginę.

Rizikinga situacija, susidariusi prieš tris savaites kelyje į Melnragę, papiktino daugybę vairuotojų.

Klaipėdiečiai neteko žado, kai „Rover“ automobilio vairuotojas nusprendė spūstį aplenkti važiuodamas priešpriešine eismo juosta.

Įžūliai besielgęs veikėjas buvo priverstas sustoti, kai priešpriešinėje eismo juostoje pasirodė kita mašina. Tačiau jaunuolis nerimo ir net nuėjo aiškintis santykių su vairuotoju, kuris nepažeidė taisyklių.

Tuo metu kelių veikėjo nepanoro į reikiamą juostą įleisti nė vienas vairuotojas. Roverio vairuotojas iššoko iš mašinos ir dar nužingsniavo kažką pasiaiškinti su priešprieša atvažiavusio automobilio vairuotoju.

Per tą laiką jūros link taip pat susidarė spūstys. Vairuotojai mėgino aplenkti antrojoje eismo juostoje priešpriešiais stovinčias mašinas.

Internautai sveikino nepasitraukusį iš kelio eismo dalyvį, buvo teigiama, kad jis – šaunuolis.

Vaizdo medžiaga, kuri buvo paviešinta socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Reidas TV“, sulaukė policijos pareigūnų dėmesio.

Vyro automobilis nufilmuotas aiškiai, laikas ir vieta nustatyti. Pagal valstybinius mašinos numerius išsiaiškinta, kas vairavo mašiną.

Policija informavo, kad, vadovaujantis Lietuvos Administracinių nusižengimų kodekso 420 straipsnio 2 dalimi, yra pradėta administracinio nusižengimo teisena.

Už chuliganišką vairavimą, tai yra už pavojų eismo saugumui arba pavojaus savo ar kitų žmonių saugumui sukėlimą, baudžiama nuo 450 iki 550 eurų bauda. Jei vairuotojas neturi teisės vairuoti transporto priemonės, gali grėsti nuo 750 iki 1 tūkst. eurų bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ignius

Ignius portretas
Vakar važiavau i Paneveži,tai buvo žiauru žiurėt kaip važuoja kai kurie,kolonos didžiausios,atrodo kad aplenkus viena mašina kažkas pasikeis,važiavau su busiku 95km tai visi pro šona,juokas net ima žiurint ,atrodo kažkur nuleks,o keli mandročei aplenkei užkišo prieš nosi,tai turejau daryt pats avarines situacijas,nes mandrodžei nebeturi kur detis prieš furas,nesuprantu aš Lietuviu vairavimo kultūros ir turbut nesuprasiu

tik

tik portretas
Ant laktos gaidį

Romka

Romka portretas
Policija apskritai nemato kas vyksta keliuose . Koncentruojamasi tik i greiti . O terikia nusipirkti sena masina , uztamsinti galinius langus , sudeti prieki kameras , idarbiti taksi vairuotoja ir tegul suka mieste ir uzmiestyje ratus . Per valanda ir masina ir iranga ir alga vairuotojui atsipirks .
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių