Pereiti į pagrindinį turinį

Penktadienį Klaipėdoje ir Palangoje – puokštė nemalonių incidentų

2024-07-13 19:39 diena.lt inf.

Penktadienį Klaipėdoje ir Palangoje būta įvairių incidentų – vagystės, sukčiavimo atvejai, viešosios tvarkos pažeidimai, konfliktai. Visų jų metu pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Asociatyv. nuotr.
Asociatyv. nuotr. / Valdo Kasperavičiaus nuotr.

Pavogė septynis dviračius

Ilgapirščiai uostamiestyje ir Palangoje vakar pavogė iš viso septynis dviračius. Pareigūnų suvestinės duomenimis, penktadienį apie 12 val. Klaipėdoje esančioje Panevėžio g. pastebėta, kad iš daugiabučio laiptinės pavogti šeši įvairiems asmenims priklausantys dviračiai.

O Palangoje, 17.24 val., ties Vytauto g. ir Klaipėdos pl. sankryža, pastebėta, kad iš automobilio „Toyota Hilux“ atviro tipo bagažinės pavogtas kalnų dviratis „Radon Swoop 9.0“. Jis buvo prirakintas prie kėbule esančios metalinės kilpos. Žala – 2962,72 Eur. Abiem atvejais pradėti vagystės tyrimai.

Taip pat Palangoje, apie 20.30 val., Kopų g., pastebėta, kad per langą buvo įsilaužta į poilsio namelį ir iš jo pavogti automobilio „Opel Zafira“ rakteliai, telefonas, iš piniginės išimta banko kortelė, taip pat pavogtas kieme stovėjęs automobilis „Opel Zafira“, kuriame buvo asmeninių daiktų. Žala – 2520 eurų. Automobilis vėliau rastas Palangoje, Mokyklos g. Ir šiuo atveju pradėtas vagystės tyrimas.

Prekės negavo iki šiol

Tiek patiklūs klaipėdiečiai, tiek palangiškiai vakar nukentėjo ir nuo sukčių.

Klaipėdos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal 2001 m. gimusio vaikino pareiškimą, kuriame nurodoma, kad birželio 25 dieną, pagal skelbimą socialiniame tinkle, ketindamas įsigyti mobiliojo ryšio telefoną „Iphone 13 Pro“, į pardavėju prisistačiusio asmens nurodytą sąskaitą pervedė 240 eurų, tačiau prekės iki šiol negavo.

Dar vienas ikiteisminis tyrimas pradėtas pagal vyro pareiškimą, kuriame nurodoma, kad liepos 3 dieną pareiškėjas gavo SMS žinutę su neva internetinės parduotuvės nuoroda, kurią paspaudęs ir suvedęs reikalaujamus duomenis pastebėjo, kad iš jo banko sąskaitos, apgaulės būdu, yra pasisavinta 1700 eurų. Pradėtas tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 215 straipsnį.

Vakar Palangos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal 2005 m. gimusios merginos pareiškimą, kuriame nurodoma, kad liepos 8 dieną, ketindama įsigyti internetu parduodamą fotoaparatą „Nikon D3300“, į pardavėju prisistačiusio asmens nurodytą sąskaitą pervedė 243 eurus, tačiau prekės iki šiol negavo.

Papurškė ašarinių dujų

Penktadienio rytą buvo ir keli viešosios tvarkos pažeidimai, abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Apie 8 val. Klaipėdoje, Liepų g., pastebėta, kad spalvotais dažais yra išpaišyta uždarajai akcinei bendrovei priklausančio pastato fasado siena. Žala – apie 3000–3500 eurų.

Apie 9.54 val. pranešta, kad Panevėžio g., kieme, neaiškios kilmės skysčiu yra apipiltas ir apgadintas automobilio „Audi“ kėbulas. Dėl įvykio sulaikytas ir į areštinę uždarytas 1977 m. gimęs vyras.

O vakare, apie 20.35 val., Klaipėdoje, Taikos pr., 1960 m. gimusiam vyrui, dirbant pavėžėju, jo vairuojamame automobilyje „Toyota“, kilus konfliktui, nepažįstamas klientas papurškė ašarinių dujų. Pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)