Pereiti į pagrindinį turinį

Smūgiai į veidą tampa kasdienybe

2023-01-08 09:10

Šeštadienį Klaipėdoje policijos pareigūnams teko tramdyti mušeikas. Nuo smurtautojų kentėjo nepažįstami žmonės. Agresijos proveržis dažniausiai neturėjo rimto pagrindo.

 

Shutterstock nuotr.

Sekmadienio naktį, vos ketvirtis valandos po vidurnakčio, pareigūnai skubėjo į rytinį uostamiesčio pakraštį – Svajonės gatvę. 41 metų vyras prašė sutramdyti nepažįstamą vaikiną, kuris ne tik sumušė pareiškėją, bet ir apgadino jo automobilį.

Atskubėjusiems policininkams nukentėjusysis parodė savo „Volkswagen Golf“. Nepažįstamasis nulaužė mašinos veidrodėlį, apspardė variklio dangtį. Mašinos remontas, savininko manymu, gali kainuoti apie 700 eurų.

Pasak pareiškimo autoriaus, kaltininkas gali būti apie 25 metų amžiaus, apie 170 cm ūgio, tamsių, trumpų plaukų, vidutinio kūno sudėjimo, buvo apsirengęs tamsia striuke ir kelnėmis.

Kokie tokio išpuolio motyvai, neatskleidžiama.

Nežinomas ir kito chuliganiško poelgio motyvas. Šeštadienį po vidurdienio vieno daugiabučio I. Simonaitytės gatvės daugiabučio namo laiptinėje 30-mečiam vyrui kitas žmogus trenkė antausį.

Išsiaiškinta, kad taip pasielgė 39-erių vyras. Policininkai jam įteikė šaukimą į apklausą policijos komisariate.

Visiškai netikėtai ir nekaltai šeštadienio naktį nuo besimušančių vyrų nukentėjo juos išskirti panoręs žmogus.

Veiksmas vystėsi gilią naktį, 2.50 val., Taikos prospekte, prie vieno per naktį veikiančių barų. 34 metų vyras pamatė du konfliktuojančius asmenis. Žmogus pabandė juos išskirti ir pats buvo sumuštas.

Greitosios medicinos pagalbos medikai išvežė nukentėjusįjį į ligoninę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų